به گزارش ایرنا، روابط عمومی شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی روز دوشنبه به نقل از سید حمزه حسنی در نشست با مدیر عامل، مدیر پالایشگاهها و متخصصان مجتمع گاز پارس جنوبی افزود: انعقاد این قراردادها صرفه جویی ارزی سالانه به میزان بیش از ۱۰ برابری به دنبال داشته است و امید میرود سایر طرحها نیز به مرحله عقد قرارداد برسند.
وی بیان کرد: در سه سال اخیر، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تلاش و برنامه ریزی دقیق، با کمک و همکاری مجتمع گاز پارس جنوبی و تکیه بر توان شرکتهای دانش بنیان کالاهای اساسی و راهبردی مورد نیاز این مجتمع را در داخل کشور تولید و بومی سازی کرده است.
به گفته حسنی، از سال ۹۸ تاکنون تعداد قابل توجهی از اقلام مورد نیاز در حوزه نفت و گاز، نیرو، راه و دریا بومی سازی شده که استفاده از کالاهای ایرانی و شکوفایی نیروهای نخبه و جوان را به دنبال داشته است.
وی ادامه داد: امیدواریم در سال جاری که با نام تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین مزین شده است گامهای موثرتری در مسیر بومی سازی قطعات و تجهیزات پیشرفته برداشته شود.
حسنی بیان کرد: در تولید بار اول به هیچ عنوان به دنبال نمونه آزمایشگاهی، پروژه پژوهشی و یا حتی نمونه نیمه صنعتی نیستیم بلکه به دنبال تکمیل فرایند تجاری سازی و تولید محصول به طور کامل تجاری هستیم و در پایان توانمندسازی شرکت تولیدکننده برای تولید تجاری آن محصول از اولویت های کارگروه تولید بار اول است.
دبیرکارگروه تولید بار اول معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: تاکنون ۲۰ طرح مصوب از مجتمع گاز پارس جنوبی در کارگروه تولید بار اول دریافت شده که ۱۶ مورد آن به تصویب نهایی رسیده است.
حسنی ادامه داد: مجتمع گاز پارس جنوبی در حوزه بومی سازی و استفاده از تجهیزات مهم و راهبردی با استفاده از مصوبه تولید بار اول، نسبت به سایر سازمانها پیشرو است.
نظر شما