به گزارش ایرنا، مدیر بازاریابی و امور مشتریان شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ایران، هدف از برگزاری این همایش و نمایشگاه یک روزه را معرفی ظرفیت کشور در تولید و خودکفایی کودهای کشاورزی و حمایت از تولید کنندگان دانشبنیان داخلی ذکر کرد.
محمدمهدی سعیدی افزود: تاکنون ۱۳ مورد از این همایش و نمایشگاه یکروزه در استانهای مختلف برگزار شده و تا آخر امسال قرار است که بیش از ۵۰ همایش در نقاط مختلف کشور برگزار شود.
وی بیان کرد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی برای تولید کود استاندارد و باکیفیت توسط شرکتهای مطمئن داخلی برنامهریزی کرده و با فعال کردن سه هزار و ۵۰۰ کارگزار، شبکه فعالی برای توزیع کود در سطح کشور ایجاد کرده است.
مدیر بازاریابی و امور مشتریان شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ایران اظهار کرد: هدف وزارت جهاد کشاورزی و شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تهیه کودهای مورد نیاز کشاورزان با استاندارد و کیفیت مناسب و عرضه آن به زارعان و بهرهبرداران است و بر این اساس، بیش از ۹۰ شرکت تولیدکننده داخلی مورد تایید موسسه آب و خاک کشور فعال شده است.
وی همچنین گفت: طبق قرارداد عقد شده با این شرکتها، کودهای تولید شده استاندارد خریداری شده و توسط کارگزاران سراسر کشور در اختیار کشاورزان قرار میگیرد و در این همایش ها نیز مصرفکنندگان عمده و کشاورزان بزرگ نیازهای خود را به صورت مستقیم از تولید کنندگان تهیه و خریداری می کنند.
سعیدی حمایت از تولیدکنندگان دانش بنیان کود را از جمله برنامه های امسال شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ایران ذکر کرد و افزود: اول امسال فراخوانی برای شناسایی شرکتهای تولیدکننده دانشبنیان در زمینه تولید کود و فرآوردههای مشابه صادر شده و از آنها خواسته شد تا زمینه فعالیت خود برای کسب حمایت معرفی کنند که در حال جمعآوری اطلاعات و عقد قرارداد با آنها هستیم.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اردبیل نیز در این همایش گفت: در این همایش علاوه بر معرفی و حمایت از تولید کنندگان داخلی، شرکتهای دانشبنیان تولید کود نیز معرفی شده و ارتباط بین آنها و مصرف کنندگان بخش کشاورزی برقرار میشود.
راهب مسافر افزود: ۲ مورد از شرکت کنندگان در این همایش از تولیدکنندگان دانشبنیان هستند که فرآوردههای خود را برابر آخرین یافتههای علمی و فناوری دنیا عرضه کردهاند.
وی بیان کرد: در همایش استان اردبیل ۱۵ شرکت بزرگ و برتر تولید کننده کود عالی و ترکیبی که محصولات آنها تایید شده است، تولیدات خود را عرضه کردهاند و با توجه به فعالیت ۶۲ کارگزار توزیع کود در استان اردبیل، کشاورزان میتوانند نیازهای خود را از طریق این شرکتها و کارگزاران تهیه و تامین کنند.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اردبیل اظهار کرد: این همایش آموزشی و ترویجی در راستای حمایت از تولیدات داخلی و معرفی سبد محصولات کودی تولید کنندگان مورد تایید شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در حال برگزاری است.
به گزارش ایرنا، ۷۵۰ هزار هکتار از اراضی استان اردبیل کشت می شود که ۲۷۰ هزار هکتار آن اراضی آبی و ۴۸۰ هزار هکتار نیز جزو اراضی دیم محسوب میشود.
امسال محصول گندم در ۲۷۵ هزار هکتار از اراضی دیم و آبی استان اردبیل کشت شده و گندم، بیشترین سهم اراضی کشت محصول کشاورزی در استان اردبیل را دارد.
کارشناسان کشاورزی برآورد می کنند که امسال ۳۷۰ تا ۳۹۰ هزار تن محصول گندم در اراضی زراعی استان اردبیل برداشت شود.
میزان تولید گندم در استان اردبیل در سالهای گذشته تا سطح ۶۰۰ هزار تن نیز افزایش یافته بود ولی به علت بروز خشکسالی و وضعیت جوی نامناسب و نیز نامتوازن بودن میزان و زمان بارش، طی ۲ سال اخیر میزان تولید گندم در این بیش از ۵۰ درصد کاهش یافته است.
محصول جو نیز همه ساله در حدود ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی استان اردبیل کشت می شود و به لحاظ سطح زیر کشت، پس از گندم در رتبه دوم قرار دارد و سالانه بالغ بر ۱۹۰ هزار تن محصول جو در استان اردبیل تولید می شود.
نظر شما