۲۰ درصد از جمعیت هدف استان مرکزی نوبت چهارم واکسن کرونا را دریافت کردند

اراک - ایرنا - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۲۰ درصد از جمعیت هدف استان مرکزی نوبت چهارم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

دکتر «علی علیمحمدی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: واکسن نوبت چهارم کرونا ویژه بیماران زمینه ای، افراد بالا ۷۰ سال و کادر بهداشت و درمان است.

وی با بیان اینکه، استقبال از تزریق نوبت چهارم واکسن کرونا در استان مرکزی مطلوب نیست، بیان کرد: علت استقبال کم از تزریق نوبت چهارم واکسن کووید ۱۹ عادی پنداری و دیدگاه نداشتن نیاز به آن است.  

وی اظهار داشت: اثر مطلوب تزریق واکسن ۶ ماه است که به تدریج اثربخشی آن کاسته می‌شود و لازم است افراد نسبت به تزریق نوبت جدید اقدام کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تاکنون ۲ میلیون ۵۰۰ هزار نفر در استان مرکزی چهار نوبت واکسن علیه کووید ۱۹ را تزریق کرده‌اند که شامل ۲ میلیون ۳۰۰ هزار نفر نوبت اول تا سوم است.

علیمحمدی افزود: نباید نسبت به تزریق کامل واکسن کم توجهی صورت گیرد زیرا همچنان جامعه با این بیماری درگیر است و می‌توان نتیجه گرفت ابتلاهایی که در سطح کشور گزارش می‌شود افرادی هستند که نسبت به تزریق واکسن و دستورالعمل‌های بهداشتی کم توجهی داشته‌اند.

شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ آغاز شد و استان مرکزی پس از قم در زمره نخستین استان‌هایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha