به گزارش خبرنگار ایرنا، «مراد علی تاتار» روز دوشنبه در جلسه کارگروه آب و خاک قصرشیرین با محوریت رفع مشکلات و رفع نواقص سیستم ها و شبکه های در حال اجرا با حضور کارشناسان مرتبط افزود: با تخصیص آب به اراضی کشاورزی پایاب این سدها فرصتی ایجاد شده تا به کشت ذرت به عنوان کشت دوم پاییزه اختصاص یابد.
وی اظهار داشت: هرچه سریعتر باید نواقص این اراضی به منظور منتفع شدن کشاورزان مرتفع و نواقص شبکه ها نیز جهت بهره وری و بهرهبرداری بیشتر با جدیت پیگیری شود.
نماینده عالی دولت در قصرشیرین گفت: در مجموع از قبل سه سد و همچنین سامانه گرمسیری ۱۱ هزار هکتار از اراضی زیردست این مجموعه های آبی با رفع مشکلات و نواقص قابلیت بهره برداری را دارد.
رئیس جهاد کشاورزی قصرشیرین نیز گفت: هم اکنون یک هزار و ۵۰ هکتار به صورت ناخالص و در سطح ۹۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به صورت خالص شبکه های آبیاری اجرا شده است.
«مراد محمودیان» افزود: امسال بیش از ۶۰۰ هکتار از اراضی تحت پوشش سد زاگرس سد تنگ حمام و سد سومار زیر کشت ذرت می رود و پیگیری لازم در خصوص اینکه در سال زراعی جدید بتوانیم بیشتر اراضی تحت پوشش سدها و حتی سامانه گرمسیری زیر کشت محصولات زراعی برود در حال انجام است.
هم اکنون قصرشیرین ۳۱ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد و محصولات باغی این شهرستان در کشور نمونه است که بخش زیادی از آن نیز قابلیت صادرات دارد.
محصولات تولیدی لیموشیرین، خرما و انگور قصرشیرین به عنوان نوبرانه در کشور سرآمد است که علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار در این منطقه مرزی، درآمد بسیار خوبی را نیز برای باغداران به همراه دارد.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه با ۲۷ هزارنفر جمعیت، بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد و در امتداد این مرزهای طولانی، ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان قرار دارد که اولی هم مرز با حوزه حکومت مرکزی (بخش عربی) و دومی هم مرز با اقلیم کردستان عراق است.
نظر شما