به گزارش خبرنگار ایرنا، حجتالاسلام عبدالرضا پورذهبی روز یکشنبه در سومین نشست شورای فرماندهی ناحیه بسیج دانشجویی استان کردستان در سنندج اظهار داشت: دانشجویان بسیجی دیگر نباید فقط پرسشگر باشند، بلکه باید پاسخگو بوده و این موضوع را بررسی کنند که چرا وضعیت فرهنگی جامعه چندان مطلوب نیست.
وی بر لزوم حرکت همزمان دانشجویان بسیجی با تحولات فرهنگی جامعه و تلاش برای جلوگیری از نفوذ هجمههای فرهنگی غرب تاکید کرد و افزود: نیاز است دانشجویان و اساتید فکری برای ارتقای فرهنگ حجاب و عفاف بکنند و این مهم نیازمند فرهنگسازی و کار فرهنگی شاخص است.
نماینده ولی فقیه در کردستان با بیان اینکه بدحجابی لزوما به معنای بیعفتی نیست، اضافه کرد: روابط و رفتار نادرست و فضای آلوده مجازی، خطرات پیش روی جامعه است و دانشجویان بسیجی باید به ایجاد جذابیتهای دینی و فرهنگی بپردازند به گونهای که دیگران عاشق این مکتب شوند.
حجتالاسلام پورذهبی خواستار ورود تشکلهای بسیج دانشجویی در انجمنهای علمی و تعامل با آنان در راستای انجام کار فرهنگی شد و ادامه داد: دانشجویان بسیجی میتوانند با حضور در این انجمنها، در این حوزه نقش هدایتگر داشته باشند.
وی یکی دیگر از رسالتهای دانشجویان به ویژه تشکلهای بسیجی را انقلابی بودن عنوان کرد و گفت: طبق فرموده رهبری، دانشجویان بسیجی ضمن انقلابی بودن، دارای سواد و از لحاظ علمی از دیگر دانشجویان در سطح بالاتری باشند.
نماینده ولی فقیه در کردستان انضباط فکری، کاری و رفتاری را لازمه انقلابی بودن دانشجویان بسیجی دانست و افزود: از دیگر خصوصیات انقلابی بودن یک دانشجوی بسیجی، دینداری و تدین است.
حجت الاسلام پورذهبی با بیان اینکه انقلابی بودن دانشجویان بسیجی مستلزم حرکت، تحرک و تعقل آنان است و یادآور شد: دانشجویان باید کنشی عمل کنند نه واکنشی؛ و این در حالی است که اغلب در مقابل وقایع واکنشی هستند.
وی به چالش های موجود در دانشگاه نیز اشاره داشت و افزود: برخی با تمام توان تلاش می کنند دانشجویان را در دانشگاه ناامید کنند، بنابراین ایجاد امید و نشاط در دانشگاه و جامعه، از وظایف اساتید و تشکل های بسیجی است.
نماینده ولی فقیه در کردستان ضعف بنیادهای فکری، اعتقادی و دینی را در دانشگاه از دیگر چالش های حال حاضر دانشگاه ها دانست و اضافه کرد: بنیادهای سیاسی و انقلابی دارای ضعف است که باید اطلاعات دانشجویان در این زمینه گسترده و تقویت شود.
حجت الاسلام پورذهبی بر لزوم تقویت بخش بانوان تشکل های بسیج دانشجویی در دانشگاه تاکید کرد و اظهار داشت: نیمی از دانشجویان بانوان هستند که باید امکانات و جایگاه آنان در حوزه بسیج، مناسب و ویژه باشد.
مسوول بسیج دانشجویی استان کردستان نیز در این نشست با بیان اینکه انسجام خوبی در حوزه بسیج دانشجویی ایجاد شده است، اظهار داشت: تلاش ما این است با استفاده از ظرفیت بسیج و دانشجویان در راستای خدمت به جامعه در بخشهای مختلف به بهترین نحو استفاده کنیم.
علی احمدی افزود: در بدنه دولت در استان گفتمان دولت مردمی کمتر در جامعه ساری و جاری شده است، ضمن اینکه برخی مدیران به مسائل فرهنگی توجه نداشته و نگاه کوتاه مدت دارند که دغدغه شورای مرکزی بسیج دانشجویی است.
تعدادی از اعضا و مسوولان تشکلهای بسیج دانشجویی دانشگاههای کردستان هم در این نشست به مواردی چون لزوم اجرای صحیح حجاب و عفاف در برابر هجمههای فرهنگی دشمنان، نگرانی استفاده از پوشش نامناسب در جامعه به ویژه در میان بانوان و ضرورت مقابله با تولید پوشاک خلاف حجاب اسلامی، لزوم عدم پرداختن مدیران دستگاهها به مسائل حاشیهای و مضر بودن عدم تغییر برخی مدیران ناکارآمد در استان اشاره کردند.
نظر شما