به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، مسوول مالکیت فکری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان دراینباره اظهارداشت: فاطمه نصرتی و تیم همکار ایشان با استفاده از گیاه انزروت، نعناع و میخک موفق به تولید خمیر دندان ۱۰۰درصد گیاهی شدند که با مصرف آن بعد از یک هفته به اثرات ضد درد و آنتی باکتریایی جهت مشکلات دهان و لثه دست یافتهاند.
دکتر لیلی محمدی، ادامه داد: حوزه گیاهان دارویی استان غنی از نوآوری بوده و با تقاضای بازار جهانی زمینه شناسایی و ثبت کاربردهای پنهان در این حوزه به شدت احساس میشود.
وی ضمن تشکر از زحمات این تیم تحقیقاتی، از صاحب نظران در این حوزه درخواست کرد تا جهت ثبت ایده، دریافت مشاوره ثبت اختراع و یا تولید محصول به واحد مالکیت فکری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مراجعه کنند.
نظر شما