۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۰۵
کد خبر: 84791655
T T
۷ نفر

برچسب‌ها

هشتمین همایش قرآن، عترت و سلامت در قم برگزار شد

۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۰۵
کد خبر: 84791655
هشتمین همایش قرآن، عترت و سلامت در قم برگزار شد

قم-ایرنا-هشتمین همایش گروه قرآن، عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی کشور با موضوع و محوریت جایگاه نماز در ارتقاء سلامت معنوی جامعه پزشکی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد.

به گزارش روز جمعه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، این همایش با حضور مشاور عالی وزیر بهداشت و رییس گروه قرآن، عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی ایران و شماری از مسوولان و اعضای جامعه پزشکی قم در صحن حضرت زهرا (س) حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) برگزار شد.

مشاور عالی وزیر بهداشت در این همایش، بیان کرد: در مورد قرآن و عترت هرچه صحبت کنیم کم است، چراکه اثرات آن و بهره گیری از آموزه های دینی در وجود انسان همواره جاری خواهد بود.

ناصر سیم فروش تاکید کرد: عظمت خداوند به حدی است که یک بخش کوچکی از بدن انسان اگر دچار مشکل شود می تواند به پایان زندگی انسان منجر شود که این نشان دهنده عظمت خداوند است و ما باید همواره با اقامه نماز و قرائت قرآن شکرگزار این خالق عظیم باشیم.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت همواره بر اقامه نماز در اول وقت در مراکز آموزشی درمانی تا جایی که ممکن باشد تاکید دارد، از این رو بر این امر به مسئولان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور تاکید کرده است.

وی ضمن قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی قم به منظور برگزاری این جلسه گفت: برپایی چنین جلساتی در کنار مضجع شریف کریمه اهل بیت بسیار ارزشمند بود که موجب ارتقاء معنوی و اثر گذار بودن آن می شود.

نماز، اخلاق رذیله انسان را از بین می‌برد

استاد حوزه و دانشگاه نیز با اشاره به جایگاه نماز در ارتقاء معنویت گفت: نماز موجب صیقل دادن روح انسان شده و اثرات بسیاری از جمله ترک گناهان را به همراه خواهد داشت.

حجت الاسلام احمد احمدی افزود: سلامت نفس از جمله موضوعاتی است که در کنار سلامت جسم همواره مورد تاکید است، اگر انسان می‌خواهد به سلامت اصلی که همان سلامت روح است برسد باید علاوه بر تزکیه نفس با بهره گیری از قرائت قرآن و اقامه نماز به این امر مهم اهتمام داشته باشد.

وی با بیان اینکه عمده تلاش ما باید ارتقای سلامت معنوی و سلامت نفسانی باشد گفت: جسم بعد از مرگ از بین می رود اما روح انسان در پرتو سلامت نفس همواره زنده بوده و اگر به دنبال روح سالم هستیم باید از آموزه های دینی بهره ببریم.

احمدی تصریح کرد: کسانی که ایمان دارند همواره در زندگی خود آرامش دارند و این همان نفس مطمئن است، یاد خدا باعث آرامش و اطمینان قلب می شود و وقتی انسان مقابل خداوند برای نماز می ایستد  اخلاق رذیله انسانی از بین رفته و یک روح سالم و سراسر آرامش را خواهد داشت.

 وی با بیان اینکه آنان که نماز می خوانند از رذائل اخلاقی فاصله می گیرند و رابطه شان با خداوند برجسته تر می شود، اظهار داشت: نماز انسان را از فحشا و منکر دور کرده و اثرات نماز در وجود انسان تا مدت ها باقی مانده و موجب می شود همواره ترک گناه داشته باشیم.

باید از مفاهیم قرآنی برای ارتقاء سلامت معنوی استفاده کنیم

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در بخشی از این همایش عنوان کرد: برگزاری این جلسات با کمک فرهنگستان علوم پزشکی هر سال رقم می خورد که امسال به میزبانی استان قم برگزار شد که شاهد حضور جمع زیادی از اساتید و پزشکان به صورت مجازی و حضوری هستیم.

مهدی مصری افزود: موضوع جلسه جایگاه نماز در ارتقاء سلامت معنوی جامعه پزشکی است، از این رو همواره باید به مباحث مربوط به نماز و سلامت معنوی تاکید بسزایی داشته باشیم.

وی با تاکید بر اثرات معنوی قرائت قرآن و اقامه نماز در اول وقت گفت: ظرفیت ها و معانی قرآن کریم با موضوع سلامت معنوی همواره باید مد نظر باشد به گونه ای که تعابیر بلندی همچون صبر، مهربانی و رسیدگی به بیماران از جمله موضوعاتی است که در قرآن کریم با موضوع سلامت معنوی به آن اشاره شده است.

 رییس دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: این سلسله برنامه ها موجب ارتقای سلامت معنوی و اخلاق معنوی شده که مورد استقبال اساتید و پزشکان قرار گرفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha