به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از ادارهکل روابط عمومی استانداری یزد، مهران فاطمی در نشست ستاد نوآوری، فناوری و اقتصاد دانش بنیان افزود: در پرتو ایجاد هماهنگی بین بخشهای مختلف می توان بسیاری از مسائل و دغدغه های موجود را حل و فصل کرده و اهداف و برنامههای این حوزه مهم را در استان تحقق بخشید.
وی با اشاره به تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان ادامه داد: در این راستا معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار و مسئول پیگیری های ویژه حوزه دانش بنیان استاندار، شرح وظایف هر یک از دستگاه های استان در قبال این قانون را جهت ابلاغ به دستگاه های مربوطه، احصاء کنند.
این مسئول با تاکید بر مشارکت فعالانه دستگاهها و فعالان حوزه دانش بنیان در امر تدوین آیین نامه اجرایی پیشنهادی قانون مذکور از سوی استان بیان کرد: این مشارکت میتواند برگ برنده استان در این حوزه باشد تا چالش ها و دغدغه های فراروی استان حل و فصل شود.
فاطمی با بیان اینکه همه دستگاههای استان باید دستیار یا مشاور حوزه دانش بنیان داشته باشند، گفت: با توجه به اینکه این افراد به عنوان بازوان ما در این حوزه در دستگاهها عمل میکنند، افراد معرفی شده باید براساس یکسری ویژگی ها و شاخصها مورد ارزیابی قرار گیرند.
هماکنون ۹۰ شرکت دانش بنیان در استان یزد فعالیت دارد که از این لحاظ در میان ۳۱ استان در جایگاه چهارم قرار دارد.
یزد اولین استان کشور پس از تهران است که راهاندازی کارخانه نوآوری و پهنه علم و فناوری را شروع کرد و در بسیاری از شاخصها جایگاه برتر کشوری را کسب کرد.
استان یزد با سه هزار و ۶۰۰ واحد صنعتی چهارمین استان صنعتی کشور محسوب میشود که ۸۷ درصد از جمعیت یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفری آن در ۲۴ شهر و بقیه در مناطق روستایی زندگی میکنند.
نظر شما