به گزارش ایرنا، محمد کلامی روز سه شنبه در جلسه کارگروه آرد و نان استان افزود: پس از پایان نصب این دستگاهها، فروش نان تنها با این دستگاهها امکانپذیر بوده و مردم میتوانند با تمام کارتهای بانکی بدون محدودیت خرید کنند.
وی با بیان اینکه این دستگاه برای تمام نانواییهای فعال استان نصب میشود، گفت: این طرح در راستای مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها و با هدف شفافسازی خرید نان از منظر نوع آرد، میزان مصرف و کنترل قیمت اجرا میشود و بانک سپه در اجرای آن مشارکت دارد.
کلامی خاطرنشان کرد: قیمت نان بعد از نصب این دستگاهها تغییری نخواهد کرد و میزان آرد اختصاصی به نانوایی نیز به میزان فروش نان که در دستگاه هوشمند ثبت میشود، بستگی دارد.
وی اضافه کرد: با اجرای این طرح، نظارت بیشتری بر نحوه پخت و توزیع نان انجام خواهد شد و جلوگیری از قاچاق آرد و توزیع خارج از شبکه آن از اهداف دیگر طرح است.
در این جلسه همچنین مسائل و مشکلات مربوط به حوزه آرد و نان از قبیل نرخ کرایه حملونقل آرد، صدور مجوز نانواییهای جدید و توزیع سهمیه آرد بررسی شد.
به گزارش ایرنا، ۶ هزار و ۱۶۵ واحد نانوایی مشمول آرد یارانهای نوع یک و ۲ در آذربایجان شرقی فعال هستند و با احتساب این آمار به ازای هر ۶۵۰ نفر جمعیت استان یک واحد نانوایی مجاز در حال خدمت رسانی به مردم است.
ماهانه حدود ۳۵ هزار تن آرد بین واحدهای نانوایی مجاز از طریق سامانههای آرد غله آذربایجان شرقی توزیع میشود و کمبودی نیز در میزان تهیه و توزیع آرد مورد نیاز این واحدها وجود ندارد.
نظر شما