سردار سرلشکر پاسدار رحیم صفوی یکشنبه شب در حاشیه شورای اداری سیستان و بلوچستان در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: حدود چهار روز است که در سیستان و بلوچستان از شمال تا جنوب آن حضور دارم و امنیت بسیار خوب این استان را دیدم.
وی ادامه داد: امنیت بسیار خوبی از ۱۰ سال قبل تا کنون در سیستان و بلوچستان ایجاد شده و در این مدت هیچ گونه نا امنی وجود نداشته است.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: امنیت بسیار خوبی در سیستان و بلوچستان به همت نیروی زمینی سپاه، نیروی انتظامی و مسوولان اطلاعاتی در قالب یک وحدت و انسجام بسیار خوبی با محوریت استاندار، امام جمعه و مسوولان استانی وجود دارد.
وی تصریح کرد: به فضل الهی سیستان و بلوچستان از ظرفیتها و پتانسیلهای بسیار بالایی در بحث حمل و نقل بین المللی محور جنوب - شمال از چابهار به آسیای میانه، از چابهار به اورآسیا و از چابهار به افغانستان برخوردار است.
سرلشکر صفوی تاکید کرد: اتصال شبکه راه آهن که امروز استاندار سیستان و بلوچستان خبر داد این خط ریلی از زاهدان به خاش تا یکی ۲ ماه آینده وصل و بقیه هم به فضل الهی و با عنایت رییس جمهور تا چند سال آینده به یکدیگر متصل میشود.
وی ادامه داد: هر چقدر برای تکمیل خط ریلی چابهار - زاهدان - میلک تسریع شود بسیار مثمر ثمر خواهد بود و حمل و نقل علاوه بر ترانزیت ریلی امیدواریم جاده چابهار به زاهدان چند بانده شود.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: این حمل و نقل(جاده ای و ریلی) و تامین منابع آب در سیستان و بلوچستان که الحمد الله منابع آب در استان وجود دارد و برنامه مسوولان برنامه و بوجه استان برای ۱۰ سال آینده را پیشبینی کرده است.
وی با اشاره به ظرفیت معدنی سیستان و بلوچستان اظهارداشت: یک جدول رنگی از عناصر سنگ آهن، طلا، مس و منگنز در این استان وجود دارد منتها برای بهره برداری از این معادن، سرمایه گذاران بخش خصوصی باید حضوری فعال داشته باشند و دولت از آنان حمایت میکند.
سرلشکر صفوی تصریح کرد: من به عنوان کسی که سیستان و بلوچستان را می شناسم و هر سال حداقل یکبار به این استان میآیم و دانشجویان خودمم را نیز می آورم امیدوارم که چهره این منطقه تا چند سال آینده در بخش اشتغالزایی و توسعه و پیشرفت نه تنها خود استان یک تغییر و تحولی عظیم داشته باشد بلکه بتواند به استانهای همجوار مثل هرمزگان، کرمان و خراسان جنوبی در سطح پیرامونی تاثیرگذار باشد.
وی تاکید کرد: البته خود مردم و مسوولان سیستان و بلوچستان و سرمایه گذاران بومی این استان در تحقق این مساله نقش بسیار مهمی دارند.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: سیستان وبلوچستان باید از استانهای کشورهای مجاور ما در همه ابعاد بسیار پیشرفته تر باشد و این دولت این کار را انجام خواهد داد.
وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان با چهار کشور همسایه است با ۲ کشور حدود یکهزار و ۵۰۰ کیلومتر مرز خشکی و با کشور عمان و فجیره امارات مرز آبی دارد که این یک ظرفیت بی نظیر برای توسعه و پیشرفت این نقطه از ایران اسلامی است.
سرلشکر صفوی تصریح کرد: اقتصاد دریاپایه اساس پیشرفت آینده اقتصاد ایران است و باید بر روی این مساله سرمایه گذاری جدی صورت گیرد.
وی با اشاره به اقتصاد صادراتی افزود: کشورهای افغانستان و پاکستان به همه چیز ایران وابستگی دارند به همین سبب میتوانیم با ایجاد بازارچههای مرزی نه تنها برای کوله بری بلکه برای صادرات عمده و صنایع مشترک بین دو مرز و حتی منابع آبی مشترکی که داریم سرمایه گذاری کنیم.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: سیستان و بلوچستان سرزمین یک گنج بزرگ بوده و مهم این است که مسوولان بتوانند این گنج را استخراج کنند و از این گنج نفعش به مردم برسد.
نظر شما