بر اساس این گزارش، داده های آماری موسسه تجزیه و تحلیل دفاعی کره نشان می دهد دولت پیونگ یانگ در سال جاری میلادی حدود ۴۰۰ میلیون تا ۶۵۰ میلیون دلار برای ساخت و آزمایش ۳۳ موشک هزینه کرده است.
مقامهای رسمی کره جنوبی و آمریکا معتقدند، نشانههایی از ساخت و سازهای جدید در تنها سایت آزمایش هستهای کره شمالی که از سال ۲۰۱۸ به شکل رسمی تعطیل شده بود مشاهده کردهاند که نشان میدهد ممکن است پیونگ یانگ در حال آمادهسازی برای از سر گرفتن آزمایش سلاحهای هستهای باشد.
شورای امنیت سازمان ملل متحد در قطعنامههایی برنامههای سلاحهای هستهای و موشکهای بالستیک کره شمالی را ممنوع و تحریمهای بسیاری را علیه این کشور اعمال کرده است.
آمریکا در ماه گذشته سعی کرد تحریمهای جدیدی در شورای امنیت علیه کره شمالی وضع کند که این اقدام با مخالفت چین و روسیه ناکام ماند.
به گفته سونگ کیم، نماینده ویژه آمریکا در امور کره شمالی، این کشور در سال ۲۰۲۲ حدود ۳۱ موشک بالستیک پرتاب کرده که بیشترین موشک بالستیکی است که تاکنون در یک سال پرتاب کرده و از رکورد قبلی خود که آزمایش ۲۵ موشک در سال ۲۰۱۹ بود، فراتر رفته است.
به گزارش ایرنا، وزارت امورخارجه آمریکا ماه گذشته ادعا کرد که این کشور از گزارشهایی مبنی بر آمادگی کره شمالی برای انجام آزمایش هستهای آگاه است.
نظر شما