به گزارش خبرنگار ایرنا، «فرزاد مخلصالائمه» روز چهارشنبه در آیین اجرای آغاز طرح هوشمندسازی نانواییهای استان مرکزی در یک واحد خبازی در خیابان هپکو اراک در گفت و گو با ایرنا، افزود: تاکنون ۱۳ استان کشور به صورت آزمایشی این طرح را اجرا کردند و از امروز در ۸۰۰ نانوایی این استان اجرایی میشود.
وی بیان کرد: این طرح در مرحله نخست ظرف مدت سه روز آینده در ۸۰۰ نانوایی شهرستانهای اراک، ساوه و زرندیه اجرا میشود که این تعداد نیمی از نانوایی های استان را شامل میشود.
استاندار مرکزی ادامه داد: این سیستمها به لحاظ امنیت سایبری و اینکه نانوایی در مناطقی با قطعی اینترنت مواجه نشود، متصل به اینترنت نیست.
مخلص الائمه اظهار داشت: یارانه نان برخلاف سایر اقلام و کالاها دارای پیچیدگیهای زیادی است و این مهم باعث شد تا دولت در راستای مدیریت یارانه نان تدابیر حکیمانه بیندیشد.
وی گفت: در این سیتسم مردم و مصرف کنندگان نهایی، نان را به قیمت تعیین شده از سوی دولت و بدون تغییر قیمت قبلی دریافت میکنند و تغییری در حوزه نان وجود ندارد و یارانه در تولید زنجیره گندم تا مصرف نان از طریق سیستم هوشمندسازی به نانواییهایی داده میشود.
استاندار مرکزی افزود: از طریق این سیستم امکان کنترل و مدیریت هوشمند مصرف نان به صورت کامل ایجاد میشود و نانواییها به صورت کامل از طریق تامین آرد و توزیع نان تحت کنترل قرار می گیرند.
مخلص الائمه با بیان اینکه محدودیتی در عرضه نان وجود ندارد، تصریح کرد: مردم به هر اندازه که نان نیاز داشته باشند، می توانند تهیه کنند و تفاوتی که بین نان و گندم دولتی و آزاد وجود دارد در اختیار نانواییهای قرار میگیرد .
وی بیان کرد: در گام اول ۱۵ درصد مشوق به نانواییها داده می شود و این مشوق حتی در مرحله آزمایشی تا طرح قطعی نیز ارائه می شود.
استاندار مرکزی ادامه داد: دستگاههایی که برای هوشمندسازی نانواییها در نظر گرفته شده جدید هستند و کار با آن برای مردم بسیار ساده است.
مخلص الائمه اظهار داشت: این سیستمها به گونهای طراحی شدهاند که همیشه در دسترس است و شارژ آنها توسط شرکت انجام میشود و در واقع مدیریت هوشمند از این طرق حاصل می شود.
وی جلوگیری از عرضه آرد یارانهای در شبکههای غیر رسمی و قاچاق به خارج از کشور را مهمترین هدف این طرح عنوان کرد و گفت: از طریق این سیستم میزان نانی که نانوا میفروشد مشخص است و هر نانوایی به هر میزان که نان بفروشد آرد دریافت میکند و به هر میزان که آرد دریافت کرده باشد باید نان فروخته باشد و در مجموع یک تعادل بین ورودی و خروجی نانوایی مشخص میشود.
مخلص الائمه عنوان کرد: در واقع با نصب این سیتسمها اتفاق و تغییر خاصی در روش خرید نان برای مردم رخ نمیدهد و تنها شکل ظاهری کارتخوان ها تغییر کرده است.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما