به گزارش خبرنگار گروه جامعه ایرنا، حسین عبادتی امروز سه در نشست خبری با اصحاب رسانه درباره برنامههای تابستانی سازمان دانشآموزی اظهار کرد: با بازگشایی مدارس و صفر شدن فوتی های کرونا ظرفیت استفاده از حضور فیزیکی دانش آموزان در برنامه های پرورشی فراهم شده است که این موضوع به نوعی فصل جبران افتهای سال های گذشته است.
وی افزود: در هر منطقه یک پایگاه تابستانی ایجاد میشود و هزار و ۵۱۰ مدیر با ۶ هزار و ۴۰ مربی برنامه های مهارتی، ورزشی و تفریحی را اجرا می کنند.
قائم مقام سازمان دانش آموزی با بیان اینکه در بخش مهارتی تاکید ما بر ارتقای زیست اجتماعی دانش آموزان است، ادامه داد: ظرفیت مجازی را نباید از دست داد، همچنین در بستر شاد فعالیت هایی صورت گرفته که باید از بخش های مفید آن ظرفیت های پرورشی را با برگزاری ۲۱ پویش احیا کرد.
عبادتی خاطرنشان کرد: اردوهای ملی امسال برگزار میشود که ویژه دانش آموزان برگزیده و تشکیلاتی با مهارت های تشکیلاتی است.
وی با بیان اینکه یکی از پیوست های اجرای برنامهها خارج شدن از تمرکز در تهران است، گفت: برگزاری اردوی سبلان و استفاده از اردوگاه مقدس اردبیلی برای صعود دانش آموزان پیشتاز به سبلان یکی از برنامه های اردویی ما است.
قائم مقام سازمان دانش آموزی یادآورشد: اردوی دانشآموزی ۱۴۰۰ نفره عشایر از هفته آینده در مشهد برگزار خواهد شد و آموزشهای تشکیلاتی و خبرنگاری برای صدور کارت خبرنگاری را برای دانش آموزان عشایر خواهیم داشت.
عبادتی همچنین درباره فعالیتهای قرآنی در این سازمان اظهار کرد: جدا کردن مفاهیم دینی از فعالیت های تربیتی کار نادرست و غیرممکن است قرآن باید در تمام برنامه های ما وجود داشته باشد احیای مجالس تلاوت قرآن یکی از نکاتی است که امسال در مدارس خواهیم داشت.
وی عنوان کرد: شاد برای استفاده آموزشهای غیرحضوری ایجاد شده و باید فعالیت دانش آموزان را در شاد تداوم یابد و برای آنان فعالیت های تربیتی برگزار کنیم که این امر نیازمند طراحی جدید است.
عبادتی افزود: در این راستا دوره تربیت مربی مبتنی بر فضای مجازی طراحی کردیم تا معلمان برای کار تربیتی در فضای مجازی تربیت شوند.
قائم مقام سازمان دانش آموزی یادآورشد: در مهارتهای دانشآموزی کسب و کار را باید به دانش آموز پیشتاز آموزش داد، این کسب و کار باید مبتنی بر عرصه دیجیتال باشد. برای این امر برنامه ویژه داریم این کار در مهرماه کلید می خورد.
عبادتی درباره توسعه عدالت آموزشی خاطر نشان کرد: آموزش های تربیتی برای دانش آموزان عشایر قدم اول سازمان دانش آموزی برای عدالت آموزشی است؛ بخش قابل توجهی از کشور از زیرساخت های تربیتی بی بهره یا کم بهره هستند تلاش میشود با ظرفیت های موجود در برخی از مناطق اردوگاه هایی را ایجاد یا اردوگاه های نیمه کار را تکمیل کنیم.
قائم مقام معاون وزیر در سازمان دانش آموزی درباره اجرایی شدن سند تحول بنیادین از سوی سازمان نیز بیان کرد: در اساسنامه سازمان ساحت تربیتی برای دانش آموزان مطرح شده است؛ اتفاق تربیتی و اردویی باید با مفاهیم قرآنی مطرح شود باید این ساحت ها را درهم تنیده محقق کنیم.
عبادتی با بیان اینکه باید از ظرفیت هایی مانند کویر نوردی و جنگل نوردی و دریاچه ها استفاده کرد، گفت: دانش آموزان به این واسطه با هویت های جغرافیایی و تاریخی آشنا میشوند.
قائم مقام سازمان دانش آموزی همچنین درباره فعالیت این سازمان توضیح داد: رسالت ذاتی سازمان فعالیتهای تربیتی و ارتقای مهارت است.
عبادتی افزود: امسال به تمامی استانها اعلام شده که سازمان در موضوعات پوشاک، تغذیه و سرویس دانش آموزان آمادگی همکاری دارد.
وی گفت: ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر عضو، ۱۳۰ هزار مربی و ۶۰ هزار خبرنگار دانشآموزی داریم که ۴ هزار دانشآموز فعالیت دارند.
به گفته قائم مقام سازمان دانش آموزی، دولت در برنامه هفتم توسعه و مجلس شورای اسلامی نیز باید در قانون بودجه، به سازمان دانشآموزی کمک میکند.اصل کار ما در ارتقای مهارتهای اجتماعی و ایجاد تمدن نوین اسلامی است.
عبادتی با بیان اینکه پروژه ۳۱۳ کار محوری سال ۱۴۰۱ سازمان است، گفت: براین اساس در ۳۱۳ شهر کشور یکی از مفاخر علمی و فرهنگی شهر از سوی دانش آموزان شناسایی و در مدارس نمایشگاههایی برپا میشود بعد از داوری و انتخاب مدرسه برگزیده، کنگره ملی ۳۱۳ در اسفندماه در تهران برگزار خواهد شد تا بتوانیم مفاخر علمی فرهنگی کشور را به جامعه معرفی کنیم.
نظر شما