«داوود سرمدی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تاکنون موردی از بیماری تب کریمه کنگو در شهرستان ساوه مشاهده نشده و اقداماتی از جمله سمپاشی دامداریها و دامهای روستایی با همکاری بسیج در دستور کار قرار دارد.
به گفته رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ساوه، اطلاعرسانی با هماهنگی بخشداریها و دهیاریها، برگزاری دورههای آموزشی، تهیه و توزیع پوستر از دیگر اقدامات دامپزشکی ساوه در خصوص پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو به شمار میرود.
سرمدی تصریح کرد: یکی از راهکارهای اصلی پبشگیری از این بیماری، نگهداری گوشت در سردخانه است که دامپزشکی در این زمینه نظارت جدی دارد تا لاشه دامهای کشتار شده حداقل ۲۴ ساعت در سردخانه بماند و سپس توزیع شود.
وی از شهروندان درخواست کرد تا از خرید گوشت کنار جاده با عنوان ذبح دام روستایی اجتناب کنند و به مهر و لیبل دامپزشکی بر روی گوشتهای توزیعی دقت کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ساوه ادامه داد: کشتارگاه دام در غرق آباد و نوبران فعال است و دامپزشکی بر سلامت دامها نظارت جدی دارد اما در روستاهایی که کشتارگاه ندارند باید لاشه را ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنند و سپس به مصرف برسانند.
سرمدی به شهروندان توصیه کرد در مصرف لبنیات توجه جدی داشته باشند و پیش از مصرف شیر خام نسبت به جوشاندن آن اقدام کنند.
وی بیان کرد: شهروندان ساوجی میتوانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف و توزیع گوشت بدون نظارت بازرسان دامپزشکی مراتب را از طریق شماره تماس ۴۲۲۴۸۱۶۱ به اداره دامپزشکی ساوه اطلاع دهند.
نظر شما