حجت الاسلام غلامرضا حاجبی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در پاسخ به این سوال که آیا دهه کرامت بهترین زمان برای گسترش فرهنگ مودت به اهل بیت(ع) است، اظهار داشت: فرهنگ مودت و محبت به اهل بیت موردی است که بهترین آثار را در زندگی انسان دارد، بنابر این شایسته است این فرهنگ در دهه کرامت «سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) تا سالروز ولادت امام هشتم شیعیان جهان حضرت رضا (ع)» شناسایی و ترویج شود.
وی ادامه داد: آن چیزی که امروز جامعه ما به آن نیاز دارد همین برخورد کریمانه مسوولین با مردم و مردم با یکدیگر است، این ارزشگذاری در اسلام، قرآن و روایت ما در خصوص بحث کرامت بسیار زیاد است و شاید یکی از مولفه های ارزشگذاری انسان به همین کریم بودنش است.
امام جمعه قشم اضافه کرد: از این رو در دهه کرامت رفتار کریمانه باید ترویج شود و گسترش این هم در بهترین زمان با شناخت سیره حضرت معصومه (سلام الله علیها) و امام رضا (علیه السلام) است.
حجت الاسلام حاجبی در پاسخ به این سوال که آیا فرهنگ مودت و محبت به اهل بیت(ع) آثاری را در زندگی انسان دارد، گفت: بله قطعا محبت به اهل بیت(علیه السلام) که در روایات بسیاری زیادی به آن اشاره شده هم در دنیا و هم در آخرت در زندگی انسان آثار زیادی را به همراه دارد، در دنیا این ۲ چیز مهم «مودت» و «محبت» نسبت به اهل بیت(ع) است، این محبت و مودت به وجود نازنین اهل بیت (ع) اخلاق انسان را خوش و ولادت فرزندان اسلام را طیب و پاک می کند و در آخرت هم آثار بسیاری را برای انسان به همراه دارد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا بهترین پناهگاه ما در برابر تهاجم فرهنگی و شیطان، بهره گیری از فضایل، کرامات و سخنان اهل بیت است، افزود: قطعا هیچ راهی نداریم ما، اگر می خواهیم کریمانه زندگی کنیم و کریمانه در آخرت محشور شویم باید روش انسان های کریم را در زندگی پیاده کنیم و آن هم زندگی اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است، ما به عنوان مسلمان باید گفتار، رفتار و سیره آنان را یاد بگیریم و از آن بهره مند بشویم بهترین راه آن هم مطالعه کتاب های حدیثی است که می توانیم هم یاد بگیریم، هم ترویج بدهیم و هم به آن عمل کنیم.
به گزارش ایرنا، اگر از عید قربان تا عید غدیر (دهه ولایت) مصداق «الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دِینَکُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتِی وَ رَضِیتُ لَکُمُ الْإِسْلَامَ دِینًا (المائده:۳) » را با گوش دل و عمق جان بپذیریم، اگر در دهه فاطمیه اوج فداکاری در راه ولایت را به نظاره نشستیم، اگر در دهه محرم صحنه عشق بازی ولایت در مسیر تسلیم و قضای الهی را در مسیر عبد شدن و هدایت جان ها را دیدیم ولی این ارادت و محبت در دهه کرامت، قله خود را در منظر دیگران به نمایش می گذارد و کلید واژه ای را سر لوحه دل قرار می دهد که آن هجرت است.
هجرت از درون به بیرون و از بیرون به لقاء الله که سرانجام آن با اوج ارادت و محبت یعنی رحلت به پایان می رسد.
در همه این دهه ها، هجرتی است آغازین و شهادتی است پایانی و این خود اوج کرامت الله است به عباد الله و معرفتی است در خور کرامت او از سوی اولیاء الله به عبدالله های عالم هستی.
با تصویب شورای فرهنگ عمومی و تایید شورای انقلاب فرهنگی از روز اول ذی القعده، سالروز ولادت حضرت معصومه (س) تا ۱۱ ذی القعده که سالروز ولادت حضرت علی بن موسی الرضا (ع) می باشد در تقویم رسمی کشور به نام دهه کرامت نامگذاری شده است.
مهر و وفایی که خواهر مهربان و دلداده را به هجرت وادار کرده و غربت، بیماری و رحلت در فصل جوانی را برای او آسان کرده است این مهربانی جز در مورد امام حسین (ع) و حضرت زینب (س) سابقه ندارد.
دهه کرامت تداعی کننده عزم، قاطعیت و اراده آهنین زنان بزرگ و بانوان والامقام و گرانقدر جهان در دفاع از امامت و ولایت است.
این دهه یادآور تحول آفرینی بانوان آسمانی است و این که می توانند رهبری دل های صدها میلیون مسلمان را در طی اعصار عهده دار بشوند.
حضرت معصومه علیها سلام بانوی جوان دانشمندی بود که با حضرت رضا علیه السلام ارتباط و قرابت بسیار دارد که افتخار «فَداها أبوها» را در کودکی از پدر بزرگوارشان حضرت امام موسی کاظم(ع) دریافت کرد.
جایگاه این بانوی شجاع و با کیاست به قدری والاست که امامانی چون «صادق آل محمد و موسی بن جعفر و علی بن موسی و جواد الائمه علیهم السلام» درباره ایشان با تجلیل و تعظیم سخن گفتهاند.
این دهه که با ۱۱ ذی القعده سالروز ولادت با سعادت هشتمین اختر تابناک امامت به پایان می رسد فرصت مناسبی برای معرفی حضرت معصومه (س) امام رضا(ع) و شاهچراغ و دیگر امامزداگان خفته در خاک پاک ایران اسلامی است.
باید اصل ساختاری و اساسی کرامت انسان و عوامل و ابزار آن را به درستی شناخت و الگوهای علمی و عینی و ذهنی آن یعنی حضرت رضا علیه السلام و حضرت فاطمه معصومه علیها سلام شفیعه روز جزا و مریم آل رسول(ص) را به مردم معرفی کرد.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر داز توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما