دکتر علی محمدیان اردی روز جمعه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا با اشاره به سیر نزولی بیماری کوید.۱۹ در استان اردبیل افزود: مراکز بهداشتی این استان، آماده تزریق واکسن برای مراجعان است.
وی اظهار کرد: سرعت در تزریق واکسن که از شهریور سال گذشته آغاز شد، نقش بسیار مهمی در کاهش آمار شاخص های شیوع کرونا در این استان داشته است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل اضافه کرد: با وجود کاهش رعایت دستورالعملهای بهداشتی، همچنان شاهد کاهش در بستری، ابتلا و فوتی هستیم.
وی بیان کرد: طی چند هفته اخیر در بسیاری از روزها آمار شاخص فوت و حتی بیمار جدید صفر بوده و این روند جزو کم سابقهترین وضعیت طی طول ۲ سال گذشته محسوب میشود.
به گزارش ایرنا، شمار فوت مبتلایان کرونا در استان اردبیل طی ایام بعد از عید نوروز و بیش از ۶۰ روز از سال جاری صفر بوده به طوری که شمار جانباختگان ۶ موج شیوع کرونا در این استان در مدت ۲۷ ماه گذشته در رقم ۲ هزار و ۸۰۲ نفر باقی مانده است.
بنا به اعلام دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل، هماکنون همه شهرستانهای استان از جمله اردبیل، مشگینشهر، پارسآباد، گرمی و خلخال، نیر، نمین، اصلاندوز، بیلهسوار، کوثر و سرعین در وضعیت آبی شیوع کرونا قرار دارند.
تاکنون بیش از ۲ میلیون و ۲۳۰ هزار دُز واکسن نوبت اول، دوم و سوم در استان اردبیل تزریق شده و نرخ تزریق نوبت اول واکسن کرونا در این استان معادل ۱۰۰ درصد جمعیت هدف است.
نرخ تزریق نوبت دوم واکسن کرونا در استان اردبیل نیز حدود ۹۰ درصد و نوبت سوم واکسن نیز بیش از ۴۵ درصد اعلام شده و این استان در تزریق نوبت اول و دوم واکسن کرونا، در رده استان اول و دوم کشوری قرار دارد.
تزریق دُز سوم واکسن کرونا در پیشگیری از ابتلا و کاهش شدت بیماری بسیار مهم است و بنا به تاکید مقامات بهداشت و درمان استان، همه مردم باید این دُز را تزریق کنند تا هم خود این افراد به ویروس کرونا مبتلا نشوند و هم سبب آلوده شدن دیگران نشوند.
به گزارش ایرنا، بالاترین آمار مربوط به فوت بیماران مبتلا به کرونا در استان اردبیل در هشتم آذرماه سال گذشته با ۲۲ فوتی، بیشترین آمار بستری روزانه مبتلایان کرونا با ۱۸۹ نفر و بالاترین رکورد بستری همزمان مبتلایان نیز با ۸۹۷ نفر در روز ۳۱ مردادماه ۱۴۰۰ به ثبت رسیده است.
نظر شما