«مسعود آقازیارتی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این تعداد اخطاریه در پی بازدیدهای مختلف و مکرر صورت گرفته و از این تعداد ۲۲۰ اخطاریه مربوط به ساختمانهای مسکونی و بلند مرتبه شهر اراک است.
وی بیان کرد: ۱۹۰ اخطاریه هم در حوزه اصناف از جمله تالارها، رستورانها، هتل و مهمانپذیرها و سایر صنوف بوده و بیش از ۸۰ اخطاریه نیز در مکانهای واقع در مراکز پرتردد شهر اراک صادر شده است.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک ادامه داد: علاوه بر این موارد بیش از ۱۰۰ مورد اخطاریه و دستورالعمل در خصوص ناایمنبودن آسانسورها در این شهر صادر شده است.
آقازیارتی اظهار داشت: آتش نشانی بحث بازرسی و بازدید مستمر از مکان های مختلف شهر را برای شناسایی مکانهای ناایمن دارد و در طول سالهای گذشته تاکنون نشستهای مختلفی با هیات امناها، مالکان و عوامل مرتبط با این مکان ها برگزار کرده است.
وی گفت: بیش از ۵۰ ساختمان ناایمن در شهر اراک وجود دارد که در سالهای گذشته برخی از افراد مرتبط با آنها حاضر به دریافت اخطاریههای آتش نشانی نبودند و به این اخطاریهها اهمیتی نمیدادند اما با همکاری خوب دستگاه قضایی، اقدامات و حرکاتی برای رفع مشکلات ناایمنی از سوی ۲۵ ساختمان آغاز شده است.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک افزود: کارشناسان این سازمان نشستهای مختلفی را تاکنون برگزار کرده و حتی اولویتبندیهای رفع مشکلات ایمنی را برای ساختمانهای ناایمن مشخص کرده است.
آقازیارتی اظهار داشت: مشکل بسیاری از حوادث را با هزینههای بسیار کم میتوان حل کرد و نیاز است مسئولان امر و متولیان ساختمانهای ناایمن قبل از وقوع هر حادثه نسبت به ایمنی مکانهای ناایمن اقدام کنند تا شاهد بروز حوادث ناگوار مانند پلاسکو و متروپل نباشیم.
اراک مرکز استان مرکزی است و در این منطقه بیش از ۵۸۰ هزار نفر ساکن است.
نظر شما