۶۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در قزوین هدفگذاری شده است

قزوین - ایرنا - معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی قزوین، سهم سرمایه گذاری استان را در سال جاری ۶۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت:از این رقم، ۲۵ هزار میلیارد تومان برای شهرستان قزوین در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی رحمانی روز چهارشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان قزوین، رشد اقتصادی تعیین شده برای استان در سال جاری را ۸.۴ درصد اعلام و تصریح کرد: بیشترین میزان رشد اقتصادی استان در حوزه صنعت با ۱۱ درصد و خدمات، معدن و کشاورزی نیز ۷.۵ تا هشت درصد در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه برای رسیدن به اهداف مورد نظر در حوزه رشد اقتصادی باید مدیران دستگاه های اجرایی منابع لازم را از بخش های مختلف از جمله شهرداری ها، بانک ها، سرمایه گذاری های خارجی و در نهایت بخش خصوصی تامین کنند، اظهار داشت: براساس سیاست دولت برای رسیدن به اهداف رشد اقتصادی امسال باید بر روی تولید واقعی متمرکز باشیم و تخصیص بودجه نیز ابزاری برای رسیدن به این هدف باشد.

به گفته وی، تنها راه حلی که بتوان از وضعیت موجود خارج شد، تمرکز بر تولید واقعی است در غیر این صورت رشد اقتصادی پیش بینی شده محقق نخواهد شد.

رحمانی با بیان اینکه مدیران دستگاه های اجرایی برای رفع موانع سرمایه گذاری باید روند صدور مجوزها را بهبود بخشیده و توجه به شرکت های دانش بنیان را در اولویت برنامه های خود قرار دهند، افزود: با توجه به اینکه شرکت های دانش بنیان می توانند استقلال اقتصادی را برای کشور رقم بزنند، مجلس شورای اسلامی، سازمان برنامه و بودجه استان را ملزم ساخته تا ۱۰ درصد از اعتبارات عمرانی را در این بخش اختصاص دهد.

رحمانی با اشاره به بودجه یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومانی استان قزوین در سال جاری، گفت: ۵۰۵ میلیارد تومان آن اعتبارات تملک استان بوده در حالیکه ۷۵ میلیارد تومان از محل نفت و گاز به استان اختصاص داده شده بود و این میزان در نهایت به ۱۷۵ میلیارد تومان افزایش یافت.

وی به بودجه ۳۸۰ میلیارد تومانی توازن اشاره و تصریح کرد: ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار باید از محل تبصره ۱۸ به استان بازگردد و با ۱۰ هزار میلیارد تومان مصوبات سفر که در تعهد دستگاه های اجرایی از جمله ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان و نفت قرار دارد در نهایت منجر به توسعه بخش های مختلف از جمله انجام طرح های آبرسانی و بهسازی راه های روستایی شود.

معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قزوین با بیان اینکه حداکثر مدت زمان ساخت پروژه های عمرانی سه سال در نظر گرفته شده و باید میزان اعتبارات مورد نیاز طرح های یاد شده به درستی ارزیابی شود، اظهار داشت: برآورد میزان هزینه های واقعی از سوی مدیران دستگاه های به درستی محاسبه شود تا در ادامه روند ساخت و سازها مشکلی پیش نیاید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha