به گزارش خبرنگار ایرنا، در این مراسم سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهریز گفت: این خانهها با هدف توانمندسازی، همافزایی و همکاریهای بین بخشی دستگاههای اجرایی و تشکلهای مردمی برای ارتقای سلامت جامعه راهاندازی میشود.
دکتر سید علیرضا پورمازار به اهمیت فعالیت خانه سلامت اشاره کرد و افزود: خانههای مشارکت سلامت با جلب همکاری حداکثری مردم، زمینه برای تصمیم گیریهای مربوط به نیازسنجیهای اولیه آنها و انجام طرحهای مختلف را فراهم میکند.
همچنین فاطمه زارع کارشناس مسئول آموزش سلامت شبکه بهداشت و درمان مهریز گفت: نمایندگانی از گروههای مختلف مردمی شامل خبرنگاران، معلمان، دانش آموزان، دانشجویان، اولیا و مربیان و بسیج با خانه مشارکت سلامت همکاری دارند.
در ادامه سید امین بیدکی رئیس شورای اسلامی شهر مهریز از برگزاری سمینارهای مختلف به صورت دو هفته یکبار با موضوع سلامت مردم در منطقه خبر داد و گفت: شورای اسلامی شهر و شهرداری آمادگی هرگونه همکاری با خانه سلامت را دارد.
هماکنون پنج مرکز فوریتهای پزشکی شهری و روستایی در این شهرستان فعالیت دارد و خانه بهداشت نیز در اکثر مناطق روستایی بخش مرکزی مهریز نسبت به ارائه خدمات فعال هستند.
همچنین فعالیت درمانی و بهداشتی بیمارستان مهریز از سال ۱۳۷۲ آغاز شد که شامل درمانگاه عمومی و تخصصی ، بخش های زنان و زایمان ، جراحی، اورژانس، اطفال، آزمایشگاه، رادیولوژی، دیالیز و چشم پزشکی است.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
نظر شما