اسماعیل سیاح روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سم پاشی با پهپاد طی ۲ سال اخیر در اراضی و باغ های شهرستان کم و بیش توسط یک دستگاه انجام می شد که امسال گسترده تر توسط ۵ دستگاه از سه روز گذشته شروع شده و در حال انجام است.
وی با بیان اینکه طی این چند روز اراضی گندم و جو مناطق گره زو، برزل آباد، قلجق و دوین سمپاشی انجام شده است خاطرنشان کرد: پهپاد در هر ۱۰ تا ۷ دقیقه یک هکتار را سمپاشی می کند و میزان مصرف محلول سم با آن ۱۵ تا ۱۰ لیتر در هکتار است.
سیاح اضافه کرد: با بارندگی های مناسب امسال اراضی گندم و جو وضعیت خوبی دارند و اینک که در مرحله حساس هستند ورود تراکتور و ماشین آلات به آن باعث خسارت و از بین رفتن محصول می شود که این کار با پهپاد جهت جلوگیری از هرگونه خسارت صورت می گیرد.
معاون فنی جهاد کشاورزی شیروان گفت: مزایای استفاده از پهباد برای سم پاشی را کیفیت بهتر، عملکرد، سرعت و دقت بالاتر و عدم خسارت به مزارع بر اثر حضور ماشین آلات کشاورزی عنوان کرد و گفت: انجام عملیات سمپاشی حجم انبوهی از مزارع و باغ ها در کمترین زمان ممکن، جلوگیری از کوبیدگی زمین و محصول و عدم خراب شدن خاک از سایر مزایا است.
سیاح افزود: تاکنون سه هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی گندم و جو شهرستان در برابر سن مادری و پوره سن گندم مبارزه شده است که پیش بینی می شود تا ۳ هزار و ۸۰۰ هکتار انجام شود.
این شهرستان ۱۵۷ هزار نفری ۱۰۵ هزار هکتار عرصه کشاورزی و باغی و ۱۲ هزار بهره بردار کشاورزی دارد.
نظر شما