در حکم دکتر بهرام عیناللهی که رونوشت آن روز شنبه در اختیار ایرنا قرار گرفت، آمده است: به موجب این ابلاغ و طبق موضوع ۱۰ مصوبات نود و پنجمین نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی مورخ ۱۴۰۰/۱۰/۲۱ و پیشنهاد دبیرخانه شورای پزشکی و تخصصی، جناب عالی برای مدت دو سال به عنوان «دبیر هیأت ممتحنه دانشنامه تخصصی رشته گوش، گلو، بینی و جراحی سرو گردن» منصوب میشوید.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در گفتوگو با ایرنا در این باره اظهار کرد: اعضای بورد هر رشته تخصصی پزشکی در طول سال فعالیتهای علمی متعددی را دنبال میکنند و یکی از وظایف آنها طراحی سؤالات و برگزاری امتحانات ارتقا و بورد ( گواهینامه و دانشنامه ) مربوط به آن رشته تخصصی است.
دکتر سید بصیر هاشمی که سالها سابقه عضویت در هیأت بورد را دارد، یادآور شد: ۲۰ نفر از اساتید برجسته رشته گوش، حلق و بینی از دانشگاههای مختلف کشور عضو این گروه هستند که برای دو سال انتخاب میشوند.
هاشمی گفت: یک نفر از این گروه با پیشنهاد دبیرخانه شورای پزشکی و تخصصی و حکم وزیر به عنوان دبیر هیأت بورد انتخاب، و شخصی که دبیر این رشته تخصصی میشود بایستی مورد وثوق بوده و از شرایط خاصی از جمله وجاهت، سابقه و تجربه علمی و اجرایی و مقبولیت بین اعضا برخوردار باشد.
وی افزود: در حال حاضر بنده موظف هستم به عنوان دبیر که مسئولیت سنگینی است، هماهنگی لازم را بین اعضا بورد بعمل آورده و برنامهریزی مدون و منسجمی داشته باشیم تا بتوانیم امتحانات بورد و پری بورد را که بالاترین سطح امتحانات تخصصی است در تابستان امسال بخوبی برگزار کنیم.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد: با توجه به ظرفیت اعضا بورد که از اساتید صاحب نظر این رشته هستند، افزون بر طراحی سؤالات ارتقا و برگزاری امتحان بورد که بالاترین سطح علمی مربوط به یک رشته تخصصی محسوب میشود، جلسات متعددی هم جهت مشورت دادن به معاونت آموزشی و مسئولین وزارتخانه در ارتباط با توسعه رشته، راهاندازی رشتههای فوق تخصصی، ارزیابی و بررسی امکانات دانشگاههای مختلف، بازنگری در مراجع درسی و امتحانی و هر موضوع علمی مرتبط به رشته برگزار میشود.
هاشمی عنوان کرد: عضویت در بورد بالاترین موقعیت علمی در هر رشته تخصصی محسوب میشود و دبیر بورد مسئولیت هماهنگی و ارتباط با وزارتخانه را بر عهده دارد.
رئیس مرکز کاشت حلزون شنوایی استان فارس در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه عمل جراحی کاشت حلزون از سال ۸۲ تاکنون در شیراز انجام میشود، گفت: از آن مقطع زمانی تاکنون افزون بر دو هزار عمل جراحی کاشت حلزون در شیراز انجام شده است و شهر شیراز در میان مراکزی که در سطح کشور در حال فعالیت در این زمینه هستند جزو مراکز پیشرو بوده و ارائه دهنده این خدمت در جنوب کشور است.
هاشمی با تأکید بر اینکه شهر شیراز از آمار قابل توجهی در زمینه عمل جراحی کاشت حلزون بهره میبرد، این عمل را عملی فوق تخصصی، تیمی و پیچیده دانست و گفت: افراد ناشنوایی که هیچ راهی برای درمان آنها وجود ندارد اگر در شرایط و سن مناسب به پزشک مراجعه کنند شنوایی آنها با انجام عمل جراحی کاشت حلزون بهبود مییابد و بیمار به زندگی عادی برمی گردد.
نظر شما