یک واحد تولیدی ساندویچ سرد غیرمجاز در کرمانشاه پلمب شد

کرمانشاه- ایرنا- مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: یک واحد تولیدی ساندویچ سرد غیرمجاز در شهر کرمانشاه که با استفاده از برچسب‌های جعلی اقدام به تولید ساندویچ سرد می‌کرد، پلمب شد.

دکتر «شهریار مستوفی» روز جمعه به ایرنا افزود: باتوجه به گزارش‌های واصله اکیپ کارشناسان مدیریت نظارت بر موادغذایی پس از اخذ مجوز از مقام قضایی و هماهنگی با نیروی انتظامی موفق به کشف و پلمب یک واحد تولیدی ساندویچ سرد در شهر کرمانشاه شدند.

وی اظهار داشت: در این بازرسی تمام تجهیزات مربوطه پلمب و همچنین بیش از پنج هزار برچسب جعلی کشف و توقیف شد.

مدیر نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار داشت: پرونده این کشف برای طی کردن مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد.  

وی از مردم خواست، از خرید و مصرف انواع ساندویچ های سرد فاقد پروانه های بهداشتی خودداری نمایند.  

مستوفی تاکید کرد: در انتحاب و خرید ساندویچ های سرد حتما به تاریخ تولید و انقضا و شرایط نگهداری آن توجه کنید زیرا متاسفانه اکثر برندهای نامعتبر و جعلی در کارگاه‌های زیرزمینی و در شرایط بسیار نامطلوب بهداشتی و بااستفاده از نامرغوب ترین مواد اولیه تهیه می شوند.

وی گفت: از جمله بیماری‌هایی که از طریق خوردن ساندویچ‌های سرد فاقد مجوزهای بهداشتی در انسان ایجاد می‌شود، انواع مسمویت‌های ناشی از میکروب‌های خطرناکی مثل سالمونلا، شیگلا، کمپیلوباکتر و یرسنیا است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha