علی سملیان روز پنجشنبه در گفتوگو با ایرنا، افزود:یک میلیون و ۳۸۰ هزار مشترک اینترنت سیار در استان بوشهر وجود دارد که سه اپراتور همراه اول، ایرانسل و رایتل به آنها سرویس میدهند.
وی افزود: بر اساس برنامهریزیهای انجام شده، امسال ۱۵ سایت روستایی و ۱۴ سایت شهری تلفن همراه در استان بوشهر احداث میشود که اپراتور ها درحال بررسی نقاط مناسب احداث سایت در راستای ایجاد حداکثر پوشش تلفن همراه هستند.
سملیان اضافه کرد: علاوه بر این امسال ۱۲ سایت روستایی نیز به تکنولوژی ۴G و ۳G ارتقا مییابد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر یادآور شد: سال گذشته ۲۱ سایت تلفن همراه با اعتبار ۸۴ میلیارد تومان در استان بوشهر احداث شد و ۳۰ سایت نیز به تکنولوژیهای سطح بالاتر ارتقا یافت که برای آنها نیز ۳۰ میلیارد تومان هزینه شد.
سملیان افزود: در زمان حاضر ۳۰۰ سایت اینترنت ایرانسل و ۵۰۰ سایت همراه اول به مشترکان بوشهری سروریس دهی میکنند.
وی ادامه داد: در زمان حاضر استان بوشهر از نظر پیشرفت طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کارها رتبه سوم کشور را از نظر درصد خانوارهای تحت پوشش دارد و ۳۸ هزار پورت منصوبه را ایجاد کرده که آماده سرویس دهی به خانوادهها است.
سملیان توضیح داد: توسعه فیبر نوری منازل و کسبوکارها تاثیر بسزایی در کاهش بار ترافیکی اینترنت سیار و سرعت این اینترنت دارد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار کرد: شرکت مخابرات استان بوشهر این زیر ساخت را در شهرستانهای بوشهر، گناوه، جم، عسلویه و دیلم و شرکت صبا نت در شهرستان بوشهر ایجاد میکند.
سملیان اعلام کرد: برای سال جاری حدود ۲۵۰ کیلومتر فیبر نوری تنها برای اتصال سایت ها و مراکز مخابراتی روستایی طراحی شده است که از محل طرح خدمات اجباری روستایی اجرا میشود.
وی ادامه داد: در سالهای اخیر کمتر به این نوع اینترنت توجه شده بود که سبب افزایش بار و کاهش سرعت اینترنت سیار در برخی از مقاطع شده است اما رویکرد جدید تقویت این نوع اینترنت در سطح کشور است.
سملیان عنوان کرد: اکنون ۱۷۲ هزار مشترک اینترنت ثابت در استان بوشهر وجود دارد که از این شمار نزدیک به ۶۰ هزار مورد مربوط به شرکت مخابرات استان و ۱۱۰ هزار مورد مربوط به اپراتورها است و سیاست توسعه بر این مبنا می باشد که شرکت ها در مناطق مختلف مکمل یکدیگر باشند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به توسعه کسب و کارهای اینترنتی در استان بوشهر، گفت: افزایش سفارشها خریدهای اینترنتی سبب شده است که اینترنت مصرفی این استان ۲۰ گیگابت بر ثانیه افزایش پیدا کند.
سملیان گفت: در آینده با اجرای پروژه های توسعه فیبر نوری مانند پروژه باب (بزرگراه اطلاعاتی بوشهر) و ایجاد پوشش ۸۰ درصدی خانوار و مشاغل در شهر بوشهر و عالیشهر تا ابتدای سال ۱۴۰۳ در راستای ایجاد زیر ساخت های دولت الکترونیک و توسعه کسب و کارها، توسعه امکانات آموزشی وزیرساخت های آموز ش از راه دور و ایجاد بستر مناسب برای توسعه خدمات برخط از سوی شرکت های دانش بنیان، پهنای باند مصرفی استان تا حد بسیار بالایی افزایش مییابد.
وی اظهار کرد: توسعه زیر ساختهای ارتباطی تاثیر بسزایی در افزایش کسب و کار و خدمات اینترنتی در استان بوشهر داشته است.
نظر شما