۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۳
کد خبر: 84767368
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۷۵ هزار تن گوشت قرمز به صورت قراردادی تولید می‌شود

تبریز - ایرنا - رئیس مرکز اصلاح نژاد دام و بهبود تولیدات دامی کشور از اجرای طرح تولید قراردادی گوشت قرمز در کشور خبر داد و گفت: اجرای این طرح با یک میلیون و ۲۵۰ هزار راس دام سبک و ۲۵۰ هزار راس دام سنگین برنامه ریزی شده و قرار است ۷۵ هزار تن گوشت قرمز در قالب قرارداد تولید شود.

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، عباس اکبری شریف در جلسه آغاز عملیات برنامه "تولید قراردادی گوشت قرمز در منطقه شمالغرب و غرب کشور" در تبریز با اشاره به آسیب شناسی طرح تولید قراردادی، اظهار کرد: بازار تولید گوشت قرمز و مرغ کشور در سال گذشته بسیار پرتلاطم و سینوسی بوده و گاه با کمبود و گاه با مازاد گوشت در بازار مواجه بودیم.

وی افزود: مردم کشور بیشتر ذائقه مصرف گوشت قرمز گوسفندی را دارند و متاسفانه تولید این نوع گوشت در کشور با مشکل انجام می‌ شود چرا که شرایط پرورش دام سبک تابعی از وضعیت فیزیولوژیکی دام بوده و خروجی خوبی از پرورش دام سبک نداریم.

وی با بیان اینکه با وجود چنین موضوعی تقاضای گوشت گوسفندی در کشور، شیب نزولی ندارد، گفت: بستر تولید کشاورزی در اختیار بخش خصوصی بوده که این وضعیت نیز تابعی از شرایط اقتصادی است و تولیدکنندگان به دنبال کاهش هزینه‌ها هستند.

اکبری شریف با تاکید بر اهمیت مدیریت شرایط موجود، افزود: تولید قراردادی بر اساس تعریف سازمان خواروبار و کشاورزی فائو در قالب پنج مدل انجام شده و نوعی مشارکت بین تولید و سرمایه گذاری در سطوح مختلف است و سعی ما ایجاد چنین سیستمی در حوزه گوشت قرمز بوده تا تولید این محصول تابع عرضه و تقاضا و انباشت دام نباشد.

وی در خصوص اهداف اجرای طرح تولید قراردادی گوشت قرمز، اظهار کرد: اهمیت اجرای این طرح، حفاظت از ذخایر ژنتیکی، تعادل بخشی به بازار، حفظ و استمرار اشتغال، اشتراک گذاری در سرمایه‌ها و اطمینان بخشی به دامدار است و در واقع می‌خواهیم تولید گوشت قرمز در قالب یک برنامه در طول سال انجام بگیرد و به شکل متعادل در تمامی فصول در بازار موجود باشد.

در این جلسه تفاهم نامه اجرایی عملیات برنامه تولید قراردادی گوشت قرمز در منطقه شمالغرب و غرب کشور بین شرکت پشتیبانی امور دام با اتحادیه های دامداران استان، صنعت دامپروری استان و اتحادیه تعاونیهای عشایری استان منعقد شد.

سالانه در حدود یک میلیون تن گوشت قرمز در کشور تولید می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha