به گزارش ایرنا، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس آذربایجان شرقی روز چهارشنبه در آیین رونمایی این کتاب اظهار داشت: آذربایجانشرقی ۶۸ هزار رزمنده دارد که نزدیک ۲۸ هزار نفر اهل مراغه هستند.
امیرسرتیپ رضا عباسی بیان کرد: برنامه بنیاد ایجاد تحولی اساسی در موزه دفاع مقدس و نمایش آثار رزمندگان است.
وی افزود: در این راستا یکی از قسمتهای موزه دفاع مقدس را در اختیار شهرستان مراغه قرار خواهیم داد.
سرتیپ عباسی به موضوع تبیین و جنگ نرم امروزه دشمنان برعلیه کشورمان اشاره و اضافه کرد: امروز ۹۰ درصد افکار ما در فضای مجازی است و دشمن برای این حوزه برنامهریزی دارد.
وی با اشاره به اینکه خرمشهرها در راه است، تاکید کرد: دشمن از طریق جنگ نرم، حوزه های فرهنگی و اجتماعی و مسائل اقتصادی به فکر ضربه زدن به انقلاب اسلامی کشورمان است و باید با الگو برداری از دوران دفاع مقدس و آزادسازی خرمشهر هوشیار و متحد باشیم.
سرتیپ عباسی ادامه داد: در بحث تبیین دشمن جای خوب و بد را عوض میکند و به عنوان مثال به استفاده از ظرفیت فضای مجازی خاندان پهلوی ملعون را میهنپرست و مردمی معرفی می کند.
به گفته وی متاسفانه نمی توانیم دستاوردهای انقلاب و دفاع مقدس را تبیین کنیم و باید با برنامهریزی دقیق و علمی به کودکانمان تفاوت قبل و بعد از انقلاب را تبیین کنیم.
وی خاطرنشان کرد: دفاع مقدس و انقلاب اسلامی هویت ما را برگردانده است و باید با هوشیاری کامل پشتیبان انقلاب اسلامی و ادامه دهنده راه شهدا باشیم.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه نیز در این مراسم اعلام کرد: جهاد تبیین یکی از تکالیف مهم صاحبان فکر و اندیشه است.
داود اسدیان گفت: دوره دفاع مقدس و امروز تفاوتی وجود دارد و در آن دوران دشمن در مقابل ما بود اما در این مقطع دشمن تهاجم ترکیبی را در دستور کار خود قرار داده و در تمامی عرصهها با تمام قوا با آخرین دستاوردهای علمی فشار را به جمهوری اسلامی اعمال می کند.
وی افزود: دشمن با تمام وجود درصدد ناامید کردن مردم است و ما باید به یاد داشته باشیم که در دوران دفاع مقدس با دستان خالی هیچوقت ناامید نبودیم.
اسدیان با اعلام اینکه برجسته کردن شهدا یکی از مسائل تبیین است، اظهار کرد: نهادینه شدن و بازگرداندن ارزشهای انقلابی و استفاده از ظرفیت نیروهای مردمی و ادامه راه شهدا یکی از اهداف دولت سیزدهم است.
وی تاکید کرد: دولت سیزدهم با ماموریت تحول و تغییر به میدان آمده است و در این راستا از ظرفیتهای مردمی استفاده خواهیم کرد.
به گزارش ایرنا، کتاب سردار بینشان زرهی «شهید نورالدین مقدم» در ۳۶۴ صفحه توسط انتشارات معبر آسمانی منتشر شده است.
«شهید نورالدین مقدم» در سال ۱۳۴۰ درخانواده ای مؤمن در شهرستان مراغه متولد شد و فرمانده گردان زرهی لشکرمکانیزه ۳۱ عاشورا (سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) بود که در ۲۹ اردیبهشتماه ۱۳۶۵ در عملیات والفجر هشت به کاروان شهدا پیوست.
نظر شما