به گزارش ایرنا براساس آمار اعلام شده توسط سرپرست فرمانداری ریگان که بیشترین جمعیت عشایری و نیز دانش آموزان عشایر استان کرمان را دارد، ۶ مدرسه کانکسی و ۱۰ مورد نیز چادری است.
نکته قابل تامل اینکه این عشایر یکجانشین هستند و ضرورت دارد مدارس ایمن و مناسب برای آنان ساخته شود که به علت قرار گرفتن در مناطق سخت گذر کوهستانی هزینه های احداث مدارس بسیار بالاتر است و ضرورت دارد خیران در این زمینه بیش از گذشته پای کار بیایند.
امام جمعه ریگان روز دوشنبه در جلسه بررسی مشکلات آموزشی عشایر ریگان گلایه کرد که پذیرفته نیست دانش آموزان شهرستان همچنان در مدارس چادری و کانکسی تحصیل کنند.
حجت الاسلام حبیب رضازاده افزود: حل مشکلات آموزشی دانش آموزان شهرستان نیازمند حمایت جدی مسئولان استان و کشوری است.
مراد آبیار سرپرست فرمانداری ریگان نیز با بیان اینکه بیشترین دانش آموزان عشایری استان در شهرستان ریگان تحصیل می کنند اظهارداشت: در مناطق صعب العبور کوهستانی شهرستان مدارس کپری و چادری وجود دارد که نیاز به احداث مدرسه مقاوم و مناسب بسیار ضروری است.
وی از خیران درخواست کرد در ساخت واحدهای آموزشی مقاوم در این مناطق کمک کنند.
به گفته سرپرست فرمانداری ریگان ۱۶ واحد آموزشی چادری و کانکسی در حوزه آموزش و پرورش عشایری شهرستان دایر است.
آبیار تاکید کرد: با توجه به محرومیت ها در این شهرستان در جنوب شرق کرمان ضرورت دارد نگاه ویژه در تخصیص اعتبار برای حل مشکلات اعمال شود.
وی همچنین خواستار حل مشکلات سیستم سرمایشی و گرمایشی مدارس ریگان نیز شد
به گزارش ایرنا مدیر آموزش و پرورش عشایری استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه به علت پراکندگی مدارس عشایری ریگان ۵۳ واحد آموزشی عشایری فعال در این شهرستان داریم اظهارداشت که مدارس عشایری شهرستان نیازمند تکمیل کادر نیروی انسانی هستند.
شهرستان ریگان با ۱۷ هزار دانش آموز در ۲۸۵ کیلومتری جنوب شرق مرکز استان کرمان قرار دارد.
نظر شما