اسحاق خسروپناه روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پس از شناسایی توسط گروه های گشت و بازرسی منابع آب فاروج با همکاری دادستان این شهرستان و حضور به موقع پرسنل نیروی انتظامی این دستگاه حفاری ضبط شد اما متخلفان متواری شدند.
وی با بیان اینکه دستگاه های حفاری چاه از استان های مجاور آورده می شوند، خاطرنشان کرد: یک عده افراد سودجو در حریم منابع آبی مجاز اقدام به حفر چاه ها می کنند که با توجه به اینکه دشت فاروج ممنوعه بحرانی و کسری مخزن دارد موجب لطمه به آبخوان می شود و چنانچه ادامه دار شود میزان چاه های غیرمجاز افزایش پیدا می کند.
خسروپناه با اشاره به اینکه فاروج آخرین نقطه استان است و کنترل دستگاه های غیرمجاز مشکل است اضافه کرد: مدیریت منابع آب با اینگونه فراد سودجو و متخلف برخورد قاطعی خواهد داشت و تقاضا می شود مردم با مشاهده متخلفان موضوع را به این اداره اطلاع دهند.
مدیر امور منابع آب شهرستان های شیروان و فاروج گفت: تمامی دستگاههای مجاز در سطح شهرستان دارای دفترچه تردد و مجهز به جی پی اس است تا شاهد سیل عظیم دستگاه های غیرمجاز نباشیم و در خصوص این دستگاه حفاری اکنون در مرحله شناسایی متخلفان و معرفی به مراجع ذی صلاح هستیم.
در دشت شیروان – فاروج، ۴۸۳ حلقه چاه آب مجاز با تخلیه سالانه ۲۴ میلیون و ۷۰۰ هزار مترمکعب وجود دارد.
شهرستان فاروج با ۵۲ هزار نفر جمعیت در ۹۰ کیلومتری بجنورد، دروازه شرقی استان خراسان شمالی محسوب می شود.
نظر شما