به گزارش ایرنا، مهدی صالحیار روز جمعه در گفت وگویی اظهار کرد: حمایت مسئولان در ارگانهای مختلف از تئاتر، به ویژه تئاتر در شهرهای کوچک نباید فقط برای آمار و کارنامهسازی باشد.
وی افزود: چنانچه در استانهایی مثل کردستان و شهرهای شمالی کشور شاهد هستیم، انتظار میرود در استان ما نیز حمایتها به گونهای باشند که گروههای نمایشی بتوانند در طول سال به شکل مداوم اجراهای محیطی و صحنهای داشته باشند.
کارگردان و نویسنده تئاتر تاکید کرد: در تمام دنیا و در تمام جشنوارههای تئاتر میبینیم که بخشی از جشنواره به تئاتر محیطی اختصاص داده میشود چرا که این نوع از نمایش جهان شمول است و این امکان را فراهم میکند تا همگان بدون نیاز به هیچ پیشزمینهای بتوانند از هنر بهره ببرند.
صالحیار ادامه داد: تجربه دور اول جشنواره تئاتر خیابانی سردرود و به دنبال آن دو سال تعطیلی اجباری به خاطر کرونا و استقبال ویژه و چشمگیر گروههای تئاتری از دور دوم جشنواره نشان میدهد که این رکود تحمیلی نقشی در فعالیت اهالی تئاتر نداشته و گروهها در این دو سال مشغول تولید اثر بودهاند که این موضوع جای تقدیر دارد.
صالحیار خاطرنشان کرد: تئاتر محیطی به سبب نوع اجرایی که دارد تأثیرگذاری به مراتب بیشتری در میان عموم اقشار جامعه دارد و با توجه به پتانسیلهایی که ما در استان برای اجراهای محیطی در این جشنواره شاهد بودیم، به نظر میرسد وقت آن رسیده که در خصوص اجراهای تئاتر محیطی برنامهریزی درست و دقیقی انجام شود.
به گزارش ایرنا، جشنواره تئاتر خیابانی سردرود، فردا ۳۱ اردیبهشت ماه با معرفی نفرات برگزیده به کار خود پایان خواهد داد.
هفته فرهنگی سردرود نیز طی روزهای اول تا سوم خرداد در قالب روزشمارهایی تحت عناوین «سردرورد، بانوان، فرهنگ، هنر»، «سردرود، تابلو فرش دستباف، گوجه سبز» و «سردرود، دفاع مقدس، فرهنگ ایثار و مقاومت» با برنامههای مختلف و نمایشگاههای صنایع دستی میزبان علاقهمندان خواهد بود.
نظر شما