به گزارش ایرنا، تراب محمدی روز پنجشنبه در چهارمین جلسه شورای اطلاع رسانی آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۱، اظهار کرد: اگر دولت طرح یاد شده را برای اواخر دولت نگه می داشت در واقع به نوعی بار مالی و روانی آن را بر دوش دولت بعدی می انداخت اما به خاطر شجاعت، حس مسئولیت پذیری، وفاداری و صداقت، این تصمیم سخت را گرفت.
وی با بین اینکه دولت به فکر آینده مردم و اصلاح اقتصادی کشور است، یادآور شد: با اجرای این طرح ساختار اقتصادی کشور اصلاح و در نتیجه تورم مهار می شود از طرف دیگر از اتلاف ثروت کشور ممانعت می شود.
وی افزود: با اجرای این طرح بهره مندی دیگر کشورها مثل کشورهای همسایه نیز از ثروت ملی و یارانه های کشورمان امکان پذیر نخواهد بود.
وی همچنین با اشاره به اینکه اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها نفع عمومی را به دنبال دارد، گفت: گروه های مرجع نیز میتوانند در اجرای این طرح مشارکت خوبی داشته باشند و در هدایت افکار عمومی سهم خود را ایفا کنند.
محمدی خاطرنشان کرد: کاهش فاصله طبقاتی و حمایت از دهکهای پایین جامعه، هدف اصلی دولت سیزدهم از اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها است.
رئیس شورای اطلاع رسانی آذربایحان شرقی ادامه داد: توسعه عدالت اجتماعی و کم کردن شکاف طبقاتی از جمله دیگر اهداف اصلی طرح مردمی سازی یارانه توسط دولت است.
محمدی یادآور شد: دغدغه دولت سیزدهم در واقع حفاظت از سفره کوچک شده اقشار کم درآمد جامعه است تا یارانه به طور مستقیم به زندگی و سفره آنها وارد شود.
وی با اشاره به فعال سازی شورای اطلاع رسانی آذربایجان شرقی، خاطرنشان کرد: منبع خبرهای موثق در حوزه تحولات اقتصادی استان شورای اطلاع رسانی است.
محمدی همچنین خاطرنشان کرد: اعتماد جامعه به مسئولان با عملکرد آنها نسبت مستقیم دارد بنابراین باید عملکرد مسئولان به خوبی توسط رسانه ها و روابط عمومی ها منعکس شود تا مردم خدمات خدمتگزاران نظام را بدانند.
دبیر شورای اطلاع رسانی استان و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: گروه های مرجع به خصوص هنرمندان همواره در پیشبرد فرهنگ و نشاط جامعه و پیشبرد اهداف نظام نقش آفرینی کردند بر این اساس همچنان در توسعه اجتماعی نیز باید مشارکت داشته و نقش آفرینی کنند.
سیدقاسم ناظمی یادآور شد: اقدامات خوبی در جهت خدمت به مردم انجام شده است که باید تمام این خدمات توسط رسانه ها به گوش جامعه برسد.
نظر شما