معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی: ۱۰۰ هزار نفر درحوزه فناوری اطلاعات آموزش تخصصی می‌بینند

بجنورد - ایرنا - معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: ۱۰۰ هزار نفر در حوزه فناوری اطلاعات در زمینه های مختلف آموزش تخصصی می‌بینند که وارد بازار کار شوند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حامد باقری فراهانی عصر دوشنبه در آیین تودیع و معارفه سرپرست دانشگاه علمی - کاربردی استان خراسان شمالی بر اهمیت حوزه فناوری اطلاعات در بحث اشتغال آفرینی تاکید کرد و اظهار داشت: برنامه ریزی در خصوص آموزش در حوزه آی تی در سطح استان های کشور انجام شده است.

وی بر مهارت افزایی و ایجاد اشتغال در جامعه تاکید کرد و افزود: نباید متکی به آموزش های بلند مدت باشیم بلکه باید به دنبال دوره های کوتاه مدت از جمله سه تا شش ماه باشیم و افراد را برای کار در بازار آماده کنیم که در برخی از رشته ها در کوتاه مدت نیز عملی خواهد شد.

باقری فراهانی با بیان اینکه آموزش مهارتی باید فرد را برای تامین معیشت زندگی آماده کند، اظهار داشت: هم اینک دانش آموخته های مراکز آموزش عالی برای یافتن کار دچار مشکل می شوند اما باید هم اینک تلاش کنیم با افزایش مهارت حتی جوانان کار آفرینی نیز کنند.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: آموزش مهارت در دانشگاه ها نسبت به سایر کشورها با تاخیر انجام شد که هم اینک باید همه تلاش ها را در این خصوص مضاعف کنیم تا جوانانی تحویل جامعه بدهیم که هر کدام یک یا چند مهارت را آموزش دیده باشند و بدون آموزش مجدد وارد بازار کار شوند.

باقری فراهانی با بیان اینکه خروجی آموزش باید نیاز بازار کار باشد، اظهار داشت: مراکز آموزش عالی نه تنها دانشجویانی تربیت کنند که پس از آموزش وارد کار شوند بلکه باید نیاز آینده را احصا و به جامعه برای ایجاد رشته های جدید معرفی کنند.

وی با اشاره به اینکه آموزش عالی باید گشایشی در جامعه ایجاد کند، افزود: برای رسیدن به این مهم باید دانشگاه های مهارتی در زمینه های مالی و معنوی مورد حمایت قرار گیرند، حدود ۱۵ درصد اعتبار معمولا به اینگونه دانشگاه ها اختصاص می یابد که باید به بیش از ۳۰ درصد برسد چرا که در برخی از کشورها حتی تا ۷۰ درصد است.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: تمامی مراکز علمی کاربردی باید تا حدود ۵۰۰ دانشجو جذب کنند تا صرفه اقتصادی نیز داشته باشد.

وی بر احصای رشته های جدید با توجه به ظرفیت و پتانسیل هر منطقه تاکید کرد و اظهار داشت: هم اینک باید رشته هایی در این مراکز دایر کنید که دانشجو جذب کند و بعد از آموزش نیز آچار به دست باشند.

در این آیین از علی بادامی تجلیل شد و مرتضی تشکری به عنوان سرپرست دانشگاه علمی - کاربردی استان خراسان شمالی معرفی شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha