به گزارش روز دوشنبه ایرنا؛ حسین مدرس خیابانی در نشست مشترک با اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد زاهدان با تاکید بر اینکه ما بدنبال ایده و راهکاریم، اظهارداشت: حرکت جدیدی در سیستان و بلوچستان ایجاد شده و این نگاه توسعه محور در تمام پروژهای این استان جریان پیدا کرده است.
وی تصریح کرد: ۲ هزار و ۷۰۰ روستای کشور در قالب طرح جهاد آبرسانی از آب آشامیدنی بهرهمند میشوند که ۲۸ درصد این طرح به سیستان و بلوچستان اختصاص دارد.
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: امروز ما در استان بیشترین اعتبارات سفر رییس جمهور و اعتبارات سال ۱۴۰۱ را داریم همچنین بالاترین نرخ اعتبارات جهادی به سیستان و بلوچستان اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه ۶۳ کیلومتر از جادههای شمال سیستان و بلوچستان تکمیل و تقریباً تمام پروژههایی که در این منطقه متوقف بود، مجدد احیا شده است تاکید کرد: این استان دارای کمترین نرخ تصادفات جادهای اما بالاترین میزان کشتهها است که اکثراً در تصادفات رخ به رخ ناشی از جادههای ۲طرفه غیر استاندارد روی میدهد.
مدرس خیابانی با بیان اینکه یک شورای نخبگی برای توسعه و پیشرفت استان تشکیل شود و کمیتههای تخصصی را زیر مجموعه آن قرار دهیم تصریح کرد: در بازدیدهای میدانی یکی از مهمترین گروهها؛ دانشگاهیان و اساتید دانشگاه هستند در این راستا در همه جلساتی که برای اجرای پروژها میگذاریم، این قشر فرهیخته حضور دارند.
وی افزود: طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب مدیران باید حلقهای از نخبگان جوان را برگزینند، بنابراین ما دائم نیاز داریم با نخبگان و دانشگاهیان در جهت آسیب شناسی و رفع مشکلات و ارائه راهکارهای علمی و تخصصی ارتباط داشته باشیم.
مدرس خیابانی خاطرنشان کرد: ما به صورت مرتب با دانشگاهیان و گروههای جهادی ارتباط داریم و این امر باعث شده که اولویتهای ما در استان کاملا مشخص شود.
وی بیان کرد: در فهرست مشکلات به وفاق رسیدهایم، اولویتهای سیستان و بلوچستان شناخته شده اما آن چیزی که اهمیت دارد؛ حل این مشکلات است.
نظر شما