کریم قدرتی، روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: به طور متوسط روزانه بین ۱۷۰ تا ۲۳۰ راس دام سنگین و ۴۰۰ تا ۷۰۰ راس دام سبک در این مجموعه کشتار می شود و این کشتارگاه علاوه بر تامین گوشت قرمز شهروندان تبریزی به تامین گوشت قرمز مورد نیاز ۱۰ شهر استان نیز کمک میکند.
وی اظهار داشت: به منظور تعدیل قیمت ها و جلوگیری از افزایش بی رویه قیمت گوشت قرمز در سطح شهر، در جلسه تنظیم بازار استان قیمت جدید گوشت قرمز مصوب شده و در سطح شهر از طریق قصابی ها بین شهروندان تبریز و هم استانی های عرضه می شود.
مدیرعامل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز گفت: بر اساس این مصوبه گوشت گوسفند نر هر کیلوگرم به قیمت ۱۷۰ هزار تومان، گوشت گوساله نر به قیمت ۱۹۵ هزار تومان، ران و گردن گوسفند به قیمت ۱۸۵ هزار تومان، گوشت گاو ماده ۱۶۸ هزار تومان و گوشت گوسفند ماده ۱۳۵ هزار تومان بین مردم عرضه می شود.
قدرتی، ادامه داد: از سوی این کشتارگاه نیز گوشت لاشه با استخوان گوساله نر به قیمت هر کیلوگرم ۱۴۰ هزار تومان، لاشه با استخوان گاو ماده به قیمت ۱۱۸ هزار تومان، لاشه با استخوان گوسفند ماده به قیمت ۱۱۲ هزار تومان و لاشه با استخوان گوسفند نر به قیمت ۱۴۲ هزار تومان در اختیار قصابی ها قرار می گیرد.
وی با اشاره به اینکه گوشت قرمز در فروشگاه های این سازمان با قیمت پایین تر از بازار عرضه می شود، یادآوری کرد: در فروشگاه مرکزی این سازمان واقع در کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز، هر کیلوگرم گوشت قرمز با حدود ۱۰ هزار تومان پایین تر از قیمت مصوب تنظیم بازار عرضه می شود.
مدیرعامل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز گفت: فروشگاه شماره یک این سازمان در جاده آذرشهر بعد از پلیس راه، کیلومتر هفت جاده پیاذر بعد از روستای تازه کند نرسیده به روستای ساتلو داخل مجموعه کشتارگاه و فروشگاه شماره ۲ در فلکه گلشهر به طرف بیمارستان شهدا بعد از برج شهران واقع است.
قدرتی، با تاکید بر اینکه میزان عرضه و تقاضا بر قیمت گوشت قرمز تاثیر می گذارد، افزود: به منظور جلوگیری از افزایش بی رویه قیمت گوشت قرمز در سطح شهر، بازرسان این سازمان در قالب چهار تیم در سطح شهر حضور داشته و بر قیمت ها نظارت می کنند و در صورت مشاهده موارد تخلف با آن برخورد قانونی خواهند کرد.
نظر شما