به گزارش ایرنا، سیدعلی فارغ روز یکشنبه در نشست خبری افزود: مقالات ارسالی به دبیرخانه این همایش در ۱۰ محور شامل مدیریت شهری شهروند مدار، عدالت محوری، برنامه محوری، مدیریت راهبردی در شهرها، شایسته سالاری، معنویت محوری، دیپلماسی شهری، مدیریت بحران، کودکان و نوجوانان، مسئولیت پذیری، مدیریت یکپارچه و آینده پژوهی است.
وی اظهار داشت: موضوعات عدالت محوری با ۱۴ درصد، مدیریت بحران با ۱۱ درصد و مدیریت شهری شهروندمدار با ۹ درصد بیشترین فراوانی مقالات واصله را به خود اختصاص داده اند و مقالات پذیرش شده در قالب لوح فشرده در اختیار علاقه مندان و مدیران شهری قرار خواهد گرفت.
دبیر علمی همایش ملی «جلوه های جهادی شهیدان آقا مهدی باکری و حاج قاسم سلیمانی در مدیریت شهری» با بیان اینکه مجلدی از این مقالات نیز در تیراژ محدود چاپ خواهد شد، گفت: از بین مقالات ارسال شده به این همایش به پنج مقاله منتخب لوح تقدیر و هدایای نقدی اهدا خواهد شد.
فارغ با بیان اینکه موضوع مداخله الگوهای ایدئولوژیک در مدیریت شهری در آموزه های معرفتی پس از انقلاب وارد شد، ادامه داد: با توجه به اینکه شهیدان مهدی باکری و حاج قاسم سلیمانی در مقوله اقدام پژوهشی و مشارکت جمعی در مدیریت شهری شاخص بودند، ترویج و توسعه این ویژگی ها از جمله اهداف برگزاری چنین همایش های علمی است.
شهیدان باکری و سلیمانی با مدیریت جهادی کارهای غیرممکن را به ممکن تبدیل کردند
رییس شورای سیاستگذاری همایش ملی «جلوه های جهادی شهیدان آقا مهدی باکری و حاج قاسم سلیمانی در مدیریت شهری» نیز در این نشست گفت: شهیدان آقا مهدی باکری و حاج قاسم سلیمانی در شرایط سخت دوران دفاع مقدس با مدیریت جهادی خود کارهای در حد غیرممکن را به ممکن تبدیل کردند.
رحیم ملاحسینی، افزود: شخصیت هایی مانند باکری و سلیمانی در آن دوران جنگ را اداره کردند و در زمان کنونی باید این نوع مدیریت جهادی را با برگزاری همایش های علمی به مدیران و مسوولان کنونی و به ویژه جوانان در گام دوم انقلاب ارایه کرد.
وی اظهار داشت: این همایش ملی قرار بود روز ۲۵ اسفند همزمان با سالگرد شهادت مهدی باکری برگزار شود ولی با توجه به استقبال علاقه مندان، فرصت ارسال مقالات به این همایش تمدید شد و قرار است این همایش سوم خرداد امسال در سالن همایش های بین المللی خاوران تبریز برگزار شود.
ویژگی ها و سجایای اخلاقی، مدیریتی و اجتماعی شهیدان باکری و سلیمانی باید در جامعه تبیین شود
دبیر اجرایی همایش ملی «جلوه های جهادی شهیدان آقا مهدی باکری و حاج قاسم سلیمانی در مدیریت شهری» نیز در این نشست گفت: ویژگی ها و سجایای اخلاقی، مدیریتی و اجتماعی شهیدان باکری و حاج قاسم سلیمانی و زوایای پنهان زندگی و مدیریتی آنان برای الگوگیری نسل جوان و مدیران شهری و اداری باید در جامعه تبیین شود.
محمد عزتی افزود: این شهیدان جایگاه ویژه ای در عرصه ملی و بین المللی برخوردار هستند و باید به نسل جدید و دانشجویان نشان داد که این شهدا در زمان خود نابغه بودند و نحوه مدیریت های آنان به جوانان، مدیران اجرایی شهری و مدیران ادارات و نهادها منتقل شود.
وی با نقل قول از حاج قاسم سلیمانی مبنی بر اینکه « شهید شدم قبل از اینکه به شهادت برسم» و «فرق است بین بیا و برو»، یادآور شد: فلسفه این جملات باید در جامعه تبیین شود و جوانان و مدیران باید با الگوبرداری از این شهدا در مقابل ظلم و زیاده خواهی بایستند و در انجام وظایف خود و خدمت به مردم به دنبال بخشنامه و ساعات کاری نباشند.
عزتی، با اشاره به استقبال دانشگاهیان از این همایش ملی ادامه داد: از مقالات ارسال شده به این همایش، تیم علمی همایش خلاصه و دستورکاری تهیه و آن را برای استفاده مدیران شهری و دولتی در اختیار استاندار آذربایجان شرقی و شهردار تبریز قرار خواهند داد تا آنان نیز این دستورکاری را به مدیران خود ابلاغ کنند.
به گزارش ایرنا، سرلشکر پاسدار شهید مهدی باکری از فرماندهان سپاه بود.
این فرمانده دلاور در روز ۲۵ اسفند سال ۱۳۶۳ و طی « عملیات بدر» به خاطر شرایط حساس عملیات، طبق معمول به خطرناکترین صحنههای کارزار وارد شد و در حالیکه رزمندگان لشکر را در شرق دجله از نزدیک هدایت میکرد، تلاش میکرد تا مواضع تصرف شده را در مقابل پاتکهای دشمن تثبیت کند که در نبردی دلیرانه، براثر اصابت تیر مستقیم مزدوران عراقی، ندای حق را لبیک گفت و به لقای معشوق نایل شد.
هنگامی که پیکر مطهر وی را از طریق آبهای هورالعظیم انتقال میدادند، قایق حامل پیکر، مورد هدف گلوله آر.پی.جی دشمن قرار گرفت و قطره ناب وجودش به دریا پیوست.
وی در سال ۱۳۳۳ هجری شمسی در شهرستان میاندوآب در یک خانواده مذهبی و با ایمان متولد شد.
سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده فقید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و «ابومهدی المهندس» جانشین فرمانده نیروهای مردمی عراق (الحشد الشعبی) به همراه هشت نفر دیگر بامداد جمعه (سیزدهم دی ماه ۹۸) در بغداد پایتخت عراق ترور و شهید شدند.
کلانشهر ۱.۹ میلیون نفری تبریز دارای ۱۰ منطقه شهرداری است.
نظر شما