سلمان حسینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه بیش از ۳۰ دفتر مشاوره دولتی و غیردولتی در استان فعال هستند افزود: ارایه خدمات تخصصی روانی اجتماعی مرهون تلاشها و خدمات روانشناسان و مشاوران است.
وی اضافه کرد: سازمان بهزیستی به عنوان متولی سلامت اجتماعی در کشور به همکاری تنگاتنگ و بی وقفه روانشناسان و مشاوران نیازمند است و با توجه به اهمیت ویژه و نقش روانشناسان در مسائل روانی و اجتماعی در جامعه، بر لزوم این همکاری بیشتر تاکید میشود.
این مسوول با بیان اینکه در ارتقاء سطح دانش همکاران باید قدمی برداریم، ادامه داد: سازمان بهزیستی همواره تلاش کرده است تا از توان و ظرفیت علمی روانشناسان در حوزههای مختلف استفاده کند.
وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت آموزش مهارتهای زندگی در سال گذشته سه مهارت ارتباط موثر، جراتمندی و مدیریت خشم بومی سازی شده و به ۸۹۴ نفر در چهار گروه کودک، نوجوان، جوان، و بزرگسال و زنان سرپرست خانواده آموزش داده شده است.
سرپرست بهزیستی استان زنجان خاطرنشان کرد: ۱۰۵ روانشناس و مشاور در حوزه های توانبخشی، پیشگیری و اجتماعی با دانش فنی و تخصصی خود در بخش دولتی، در عرصه های مختلف مشغول خدمت رسانی به جامعه هدف بهزیستی هستند.
نظر شما