« فرزاد مخلصالائمه» عصر چهارشنبه در نشست قرارگاه عفاف و حجاب استان مرکزی در اراک افزود: این توقع برای مسئولان، خانوادههای معظم شهدا و دغدغهمندان دینی جامعه است و باید این سالمسازی انجام شود.
وی بیان کرد: بافت بسیاری از شهرهای استان مرکزی مذهبی است و مهاجرتهای سنگین در استان وجود ندارد.
استاندار مرکزی ادامه داد: تلاش قرارگاه عفاف و حجاب در راستای بهبود وضعیت اخلاقی و اجتماعی جامعه است.
مخلصالائمه اظهار داشت: این قرارگاه به دنبال آن است که رضایتمندی را برای مومنین افزایش دهد و سطح اخلاق را در جامعه ارتقا دهد.
وی بیان کرد: همه دستگاهها و نهادها باید مسئولیت خود را در قبال این قرارگاه به خوبی انجام دهند.
استاندار مرکزی افزود: امروز ( چهارشنبه) نخستین نشست جدید این قرارگاه در استان است و پیشنهادات مطرح شده بررسی و بهترین تصمیم عملیاتی میشود.
مخلصالائمه عنوان کرد: انجام کار پژوهشی و مطالعاتی نیز در این قرارگاه به طور قطع مورد توجه است.
معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی استانداری مرکزی هم در ادامه این نشست گفت: بحث حجاب در نهادهای دولتی و بانکها در دولت گذشته مورد توجه قرار نگرفته و آسیبهای زیادی از این راستا به جامعه وارد شده است.
سید « مجتبی آل یاسین »افزود: رعایت حجاب باید از سوی کارکنان نهادها ودستگاههای دولتی مورد توجه جدی قرار گیرد و بر اساس ابلاغ قانون رسیدگی به تخلفات اداری، باید با کارمندی که در خارج از محیط کاری هم شئونات اسلامی را رعایت نمیکنند، برخورد قاطع و جدی شود.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری مرکزی هم در این نشست گفت: تشکیل قرارگاه عفاف و حجاب در استانها ابلاغ وزیر کشور است که این مهم در استان مرکزی با نشست امروز تشکیل شد.
« محمدرضا جعفری» افزود: هدف این قرارگاه سالمسازی فضای جامعه است و ترکیب اعضای این قرارگاه نیز مشخص و در آییننامه ابلاغ شده است.
وی بیان کرد: این قرارگاه موظف است ضمن پایش مستمر، تصمیمگیری و اقدام برای بهبود روند عفاف و حجاب در سطح نهادها، ادارات، اماکن خصوصی، باشگاهها واماکن، خیابانها و تفرجگاهها را در دستور کار خود قرار دهد.
در نشست قرارگاه عفاف و حجاب استان مرکزی در خصوص نحوه تشکیل کمیتهها و برنامههای پیشنهادی بحث و تبادل نظر شد.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما