به گزارش ایرنا، این جشنواره استانی با هدف باز تولید مصادیق تغذیه سالم در خانواده روز سه شنبه در هنرستان فنی و حرفه ای حضرت زهرا (س) آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج برگزار شد.
مدیرآموزش و پرورش ناحیه چهار کرج دراین زمینه با تاکید بر اینکه تغذیه سالم اصلیترین شاخص برای سلامتی و پیشگیری از بروز بیماریها است، گفت: تغذیه ناسالم عوارض مشهودی همچون سوءتغذیه و عوارض پنهانی مانند بروز بیماری قلبی و عروقی در سن پایین، دیابت و کبد چرب در فرد ایجاد می کند.
«مراد مالمیر» با اشاره به اینکه سلامت، محور توسعه است و جامعه ای که افراد آن در صحت و سلامت باشند بهتر و سریعتر به سمت توسعه گام برمی دارد، افزود: سلامت تعریف های متفاوتی دارد اما اصلی ترین شاخصی که باعث می شود فرد شاداب و سلامت باشد داشتن تغذیه سالم است.
مسئول بسیج فرهنگیان استان البرز نیز گفت: آموزش اصول تغذیه سالم به دانش آموزان از مسائل مهمی است که باید مورد توجه قرارگیرد.
«مجتبی آمرکاشی» فرهنگسازی و اصلاح الگوی تغذیه سالم در سطح جامعه را مهم خواند و افزود: کنترل وزن و کاهش مصرف نمک و چربی در بهبود شرایط زندگی افراد نقش بسزایی دارد و ضمن تقویت سیستم ایمنی بدن در جلوگیری از بیماریها نیز موثر است.
مسوول امور بانوان آموزش و پرورش البرز نیز در این جشنواره گفت: خانواده ها باید به سمت غذاهای سالم و مقوی ترغیب شوند تا پاسخگوی نیازهای روانی و جسمی آنان باشد.
«زهرا شاکر» اظهارداشت: درشرایطی که عوامل مختلف استرس زا سلامتی روانی و جسمانی انسان را به خطر می اندازد باید در سبد خانوار، غذاهای سالم و سنتی قرار گیرد تا زمینه آرامش افراد تامین شود.
استان البرز ۵۲۰ هزار دانش آموز دارد.
نظر شما