دکتر سید محمد طباطبایی روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر اساس آمار شبکه بهداشت و درمان شهرستان قرچک، سه هزار و ۷۱۴ کودک زیر پنج سال تبعه افغانستان در شهرستان قرچک سکونت دارند که با اجرای طرح سراسری واکسیناسیون این افراد علیه بیماری فلج اطفال، از ابتدای هفته جاری تا کنون ۷۰ درصد از آنان علیه این بیماری ویروسی واکسینه شدند.
وی افزود: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته، قرار بود که این طرح طی سه روز انجام شود ولی باتوجه به پراکندگی سکونت آنان در مناطق مختلف شهری، روستایی، مزارع کشاورزی و کارخانجات و کارگاهها، این طرح تا پوشش همگانی جامعه هدف همچنان در قرچک ادامه دارد.
طباطبایی خاطرنشان کرد: با توجه به سکونت اتباع افغانستان در مناطق روستایی و حضور آنان در مراکزی همچون کورههای آجرپزی، دامداریها، گلخانهها و مناطق حاشیهای، گروههای سیار شبکه بهداشت به محل سکونت شناسایی شده اعزام میشوند تا پوشش کاملی برای مقابله با این بیماری صورت گیرد.
وی با تأکید بر لزوم دریافت واکسن فلج اطفال در کودکان زیر پنج سال گفت: تعدادی از اطفال ایرانی نیز قطره خوراکی واکسن فلج اطفال را دریافت نکردهاند و لازم است با وجود ریشهکنی این بیماری در کشور و به دلیل خطر مبتلا شدن در صورت مواجهه با افراد ناقل، هر چه سریعتر خانوادهها به پایگاههای سلامت مراجعه کردن و نسبت به واکسینه کردن کودکان خود اقدام کنند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان قرچک افزود: مرحله دوم طرح واکسیناسیون سراسری کودکان اتباع افغانستان از ۲۱ تا ۲۳ خرداد ماه انجام میشود.
این مسئول از خانوادههای ایرانی و اتباع کشور افغانستان درخواست کرد در صورتی که کودک زیر پنج ساله آنان تا کنون واکسن فلج اطفال دریافت نکردهاند، هر چه سریعتر به پایگاههای سلامت شهری و روستایی مراجعه کنند.
طباطبایی همچنین از استمرار اجرای طرح واکسیناسیون علیه بیماری سرخک اتباع افغانستان خبر داد و افزود: واکسیناسیون اتباع غیر ایرانی ۹ ماهه تا ۳۰ ساله بدون توجه به سابقه واکسیناسیون در دستور کار وزارت بهداشت و درمان قرار گرفته است و برادران و خواهران افغانستانی میتوانند با مراجعه مراکز بهداشتی زیر نظر شبکه بهداشت، نسبت به دریافت واکسن سرخک اقدام کنند.
وی با اشاره به این که تا کنون هیچ مورد قطعی ابتلا به سرخک در قرچک مشاهده و گزارش نشده است ، اظهار داشت: آبریزش بینی، سرفه، التهاب چشم و بروز دانههای قرمز رنگ پوستی مهمترین علائم بیماری سرخک است.
قرچک با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
کودکان اتباع افغانستان در قرچک علیه بیماری فلج اطفال واکسینه شدند
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۴۰
کد خبر:
84747814
قرچک - ایرنا - رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان قرچک گفت: ۷۰ درصد از جمعیت هدف کودکان اتباع افغانستانی ساکن در قرچک علیه بیماری فلج اطفال واکسینه شدند.
نظر شما