«محمد باقر خلفی» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به مناسبت هفته جهانی صلیب سرخ در خصوص عملکرد هلال احمر این استان اظهار داشت: طرح ناظران سلامت پس از شیوع ویروس کرونا با همکاری جوانان و داوطلبان جمعیت هلال احمر، بسیج جامعه پزشکی، سپاه پاسداران و دانشگاه علوم پزشکی البرز در زمینه کنترل و نظارت بر حسن اجرای پروتکلهای بهداشتی در محیط کار برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا به اجرا در آمده است.
وی خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح تاکنون ۲۱ هزارو ۷۲ نفر نظارت بر اماکن مختلف ، توزیع بروشور ،آموزش و غربالگری را در البرز بر عهده دارند.
خلفی یادآور شد که با اجرای این طرح در پوشش تیم های مراقبتی، حمایتی و مشارکتی تاکنون بیش از ۱۶هزارو ۳۴۵ واحد صنفی و مکان پرتردد از لحاظ رعایت موارد بهداشتی پایش شده اند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر البرز اظهارداشت: گروه های ناظران سلامت در شهرستان پر جمعیت کرج فعال شده و تعدادی نیز در شهرستانهای فردیس، ساوجبلاغ، نظرآباد، اشتهارد و طالقان به مردم خدمات ارائه می دهند.
خلفی افزود: شرکت کنندگان در این طرح هموطنان را به حفظ فاصله اجتماعی و استفاده از تجهیزات بهداشتی تشویق میکنند.
وی با اشاره به همه گیری جهانی کرونا بیان داشت : فعالیت طرح ناظران سلامت تاکنون نقش مهمی در آگاهی بخشی به مردم و کنترل کرونا داشته است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر البرز در بخش دیگری از سخنان خود گفت : ۷۱ کاروان سلامت طی سال گذشته با حضور در مناطق محروم و کم برخوردار این استان به مردم خدمات ارائه کردند.
وی افزود: با اعزام این کاروان ها برای ۱۵ هزار و ۶۵۴ نفر در هفت شعبه و ۸۳ خانه هلال خدمات غربالگری، تست فشار خون و تست قند خون انجام شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت خانه های هلال پرداخت و اظهار داشت: ارتقای سطح آگاهی عمومی جامعه در برابر سوانح و فعالیت های بشر دوستانه، افزایش آمادگی جوامع محلی در برابر سوانح، کاهش آسیب پذیری در برابر سوانح با رویکرد تاب آوری، توسعه ظرفیت های داوطلبانه در جوامع محلی و مسوولیت های اجتماعی از جمله اهداف فعالیت خانه های هلال است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر البرز گفت: خانه های هلال فعالیت خود را در زمینه های آموزشی، امدادی، فرهنگی، حمایتی و امثال آن در شعب کرج، ساوجبلاغ، نظر آباد، فردیس، اشتهارد و طالقان آغاز کرده اند.
۱۸ اردیبهشت روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر نامیده شده است.
نظر شما