به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا محمدی شنبهشب در نشست با خبرنگاران شهرستان با بیان اینکه علاقهمندان و استعدادهای خوبی در تمامی رشتهها وجود دارد ادامه داد: وجود سالنهای تخصصی موجب جذب ورزشکاران، تعالی آنها و کسب افتخار برای منطقه میشود.
وی ادامه داد: هماکنون در شهر و مناطق روستایی بخش مرکزی مهریز به جزء دهستان ارنان سالنهای چند منظوره وجود دارد ولی برای توسعه ورزش باید برای ساخت سالنهای تخصصی اقدام شود که تاکنون پیگیری و همت و همراهی دیگران ضروری است .
این مسئول به اهمیت توجه به ورزش بانوان در شهرستان اشاره کرد و گفت: یک سالن برای ورزش آنها وجود دارد که به دلیل تعداد زیاد علاقهمندان اصلا جوابگو نیست و باید با کمک خیران، صنایع و معادن منطقه و جذب بودجههای دولتی اقدام شود.
محمدی به هزینهبر بودن فعالیتهای ورزشی به خصوص در ساخت مکان و همچنین برگزاری مسابقات، اعزامها و تیمداری اشاره کرد و گفت: سهم معادن و صنایع مهریز در کمک به ورزش صفر است و تاکنون هیچ اقدامی و حمایتی صورت نگرفته است .
وی با اشاره به اینکه در شهرستان، صنایع و معادن بسیاری وجود دارد اظهار کرد: برای توسعه ورزش در تمامی رشتهها به همکاری و حضور فعال صنعت و معدن نیاز است و باید آنها به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند.
رییس اداره ورزش و جوانان مهریز گفت: باید نگاه مردم و مسئولان به ورزش تغییر کند و آن را جزو مهمترین مسایل زندگی شهروندان د تلقی کنند و مسئولان و صنایع به یاری ورزش منطقه بشتابند.
محمدی با بیان اینکه سال ۱۴۰۰ در مجموع حدود سه میلیارد ریال بودجه دولتی به ورزش مهریز اختصاص یافت آن را بسیار ناچیز ذکر کرد که هیچ تاثیری در توسعه فعالیتها و اجرای طرحهای زیرساختی منطقه ندارد.
وی بیان کرد: اگر صنایع و معادن طبق قانون به وظایف و مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند بسیاری از مشکلات سختافزاری و نرمافزاری ورزش شهرستان حل میشود و امیدواریم پیگیری شود.
وی گفت: هماکنون ۳۳ هیات ورزشی با ۲ هزار و ۱۷۰ بیمه شده و همچنین ۳۵ باشگاه و ۱۷ خانه ورزشی در شهرستان وجود دارد و برای توسعه آنها به همکاری مردم و مسئولان نیاز است.
وی در پایان به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد و استان یزد با یک میلیون و ۲۳۶ هزار نفر جمعیت ۴۸ هیات ورزشی و ۶۲ هزار ورزشکار سازمانیافته دارد.
نظر شما