۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۱۵
کد خبرنگار: 1459
کد خبر: 84742033
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

حدود ٢٠ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف در گیلان معدوم شد

رشت _ ایرنا _ مدیرکل دامپزشکی گیلان از ضبط و معدوم سازی ۱۹ هزار و ١٢٧ کیلوگرم فرآورده خام دامی فاسد و غیرقابل مصرف در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروزی و ماه مبارک رمضان در این استان خبر داد.

دکتر سهراب عاقبتی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف در اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروزی و ماه مبارک رمضان در بازرسی از مراکز عرضه، سردخانه ها، کشتارگاه ها، مراکز قطعه بندی و بسته بندی در سطح استان ضبط و معدوم شده است.

وی با بیان اینکه در اجرای این طرح در نوروز و ماه مبارک رمضان ۱۵ واحد متخلف بهداشتی پلمپ شد افزود: در اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان توسط ۳۷  اکیپ ثابت و سیار اداره کل دامپزشکی گیلان، بیش از ۲۴ هزار و ۶۰۰  مورد بازدید از مراکز عرضه انجام گرفت و ۱۲۹ پرونده قضایی نیز در این مدت تشکیل شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اجرای طرح تشدید کنترل نظارت بهداشتی از ۱۴ اسفند پارسال تا پایان ماه مبارک رمضان افزود: همچنین در این مدت در طرح تشدید نظارت بر کشتارگاه های دام و طیور بیش از ۵۱ هزار و ۶۰۰ راس گوسفند و بز و ٢٢ هزار و ۶۰۰ راس گاو و گوساله کشتار شد ضمن اینکه افزون بر پنج هزار تن گوشت قرمز استحصال شده است.

وی با بیان اینکه در این مدت کشتار طیور در کشتارگاه ها بیش از ۱۹ میلیون و ٨٠٠ هزار قطعه بوده و افزون بر ۳۵ هزار و ٧٠٠ تن گوشت سفید استحصال شد، افزود: تشدید نظارت های بهداشتی ، ارتقاء سطح بهداشت عمومی و امنیت غذایی شهروندان از اهداف اجرای این طرح بوده ضمن اینکه نظارت های بهداشتی دامپزشکی به طور مستمر طول سال ادامه خواهد داشت. 

دکتر عاقبتی با بیان اینکه سامانه اطلاع رسانی و پاسخگویی ۱۵۱۲در شهرستانهای گیلان آماده رسیدگی به گزارش های تخلفات بهداشتی در حوزه دامپزشکی است از از شهروندان خواست تا فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مجاز تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه و به تاریخ تولید و انقضا ء محصولات بسته بندی توجه کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha