ولی الله زمانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: درجه بندی کارخانجات آرد بر اساس آئین نامه ارزیابی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به طور میانگین سالانه انجام میشود.
به گفته وی، آیتم های ارزیابی درجه بندی کارخانجات آرد شامل تفکیک و امتیازدهی آزمایشگاه، تفکیک و امتیازدهی مواد بهداشتی، کیفیت آرد، تفکیک و امتیازدهی کیفیت بوجاری، تمهیدات لازم به منظور تسهیل پایش کیفیت آرد و گندم کارخانه ها است.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: عملیات درجه بندی توسط اعضای هیات های استانی متشکل از نمایندگانی از استانداری، فرمانداری، سازمان صمت، دانشگاه علوم پزشکی،استاندارد، اداره کل غله و خدمات بازرگانی، انجمن صنفی کارخانجات آرد سازی است
زمانی یادآوری کرد: نتایج حاصل از عملیات درجه بندی بیان شده در قالب فرمول میزان تخصیص گندم سهمیه ای به کارخانه ها در میزان گندم تخصیصی به این مراکز اعمال می شود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان ادامه داد: عملیات رتبه بندی سیلوها برای پرداخت دستمزد ذخیره سازی گندم انجام و به رتبه یک و ۲ تقسیم می شود.
نظر شما