کلیمالله وثوقـی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان تردد در بازه زمانی ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت ماه سال جاری در مبادی ورودی و خروجی استان به ثبت رسیده است.
وی مسیرهای اردبیـل- آستارا با ۴۳ هزار تردد ، نیر- سراب ۱۶ هزار تردد و اردبیل - سرچم با ۱۳ هزار تردد را دارای بیشترین تردد در محورهای ارتباطی استان اعلام کرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل با بیان اینکه ۱۷۴ سامانه هوشمند در مسیرهای مواصلاتی استان فعال است، افزود: مسافران قبل از سفر از طریق تماس با سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راههای اداره کل راهداری و حملو نقل جادهای استان اردبیـل از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راهها مطلع شوند.
به گزارش ایرنا، از مجموع ۶ هزار و ۳۷۴ کیلومتر راه ارتباطی استان اردبیل ۲۰۸ کیلومتر بزرگراه، ۷۱۶ کیلومتر راه اصلی، ۷۰۲ کیلومتر راه فرعی و چهار هزار و ۷۳۸ کیلومتر راه روستایی است ، از چهار هزار و ۷۳۸ کیلومتر راه روستایی استان اردبیل ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر آسفالت و مابقی شنی و خاکی است.
اردبیل به لحاظ موقعیت جغرافیایی و طبیعی خود و قرار گرفتن در سرزمینی فلاتی شکل با شیبهای بسیار تندی به زمینهای کمارتفاع اطراف خود شامل کرانههای دریای خزر ، جلگه پست مغان و نیز دشتهای کمارتفاع استانهای آذربایجانشرقی و زنجان منتهی میشود و به همین لحاظ جادههای این استان اغلب دارای پیچها و شیبهای بسیار تند هستند.
هشت گردنه سختگذر و برفگیر به نامهای حیران ، صایین ، کجل، نقدوز ، الماس ، لنگان ، قرهآغاج و اسالم در راههای ارتباطی این استان قرار دارد.
نظر شما