به گزارش خبرنگار ایرنا، علی باصره روز دوشنبه در نشست با واحدهای صنفی هرمزگان افزود: واحدهای صنفی ماهی با نصب آبگرم کن و اخذ کارت بهداشت جهت صدور مجوز خود به اتحادیه صنفی مربوطه مراجعه کنند.
وی بیان داشت:: رسته های لبنیات سنتی و تصفیه آب نیز جهت فعالیت در سطح استان هرمزگان طبق آیین نامه ای که بهداشت ابلاغ خواهد کرد، جهت دریافت پروانه کسب خود به اتحادیه خوار و بار و لبنیات مراجعه نمایند.
رییس اتاق اصناف بندرعباس تصریح کرد: در راستای فعالیت آرایشگران زنانه و همه رسته های اتحادیه قناد بستنی، بهداشت ظرف ۱۰ روز کاری حداقل شرایط بهداشتی واحدهای مربوطه را بررسی و نسبت به معرفی واحدها جهت صدور پروانه کسب اقدام می نماید و افرادی که شرایط قانونی ندارند با ذکر مورد بهداشتی اعلام می گردد.
وی با قدردانی از توجه استاندار هرمزگان به صنوف دارای مشکل بهداشتی بیان داشت: ۴۴۲ واحد صنفی به دلیل پاره ای مسائل قادر به دریافت پروانه کسب نبودند که با تاکید استاندار هرمزگان، دستگاه های اجرایی جهت همکاری بیشتر گام موثری برداشتند.
باصره ادامه داد: با شروع فعالیت ۴۴۲ واحد صنفی بیش از یکهزار و ۱۰۰ نفر در این واحدها به صورت مستقیم فعالیت خواهند کرد.
نظر شما