«محمودرضا نیازی» روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: به منظور جلوگیری از سوء استفاده برخی تولیدکنندگان کالا و صیانت از حقوق مصرف کنندگان، طرح بازرسی از مراکز عرضه محصولات غذایی و پرمصرف ویژه ماه مبارک رمضان در سطح استان توسط بازرسان استاندارد انجام شد.
وی ادامه داد: فرآورده های مشمول طرح نظارتی شامل گوشت چرخ کرده، خرما مضافتی، زولبیا و بامیه، انواع شیرینی آردی، شیر پاستوریزه ، روغن های سرخ کردنی و آفتابگردان، پنیر تازه و فرآورده های گوشتی (سوسیس و کالباس)، مطابق با استانداردهای ملی مربوطه در طول ماه مبارک رمضان ، به صورت مستمر مورد ارزیابی کیفی قرار گرفت.
نیازی یادآوری کرد: همچنین بازرسان این اداره کل ۴۰ نمونه کالای پرمصرف از بازار خریداری و جهت انجام آزمونهای شیمیایی و بافت شناسی به آزمایشگاه های تخصصی مربوطه ارسال کردند.
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه تصریح کرد: آزمون بافت شناسی طبق استاندارد ملی انجام می گیرد که در آن وجود بافت های حیوانی غیر مجاز نظیر سنگدان، دل، قلوه، جگر و سایر محصولات در گوشت چرخ کرده و فرآورده های گوشتی نظیر سوسیس و کالباس مورد ارزیابی قرار می گیرد.
وی ادامه داد: شهروندان می توانند گزارش تخلفات عرضه کالاهای بی کیفیت را از طریق سامانه شکایات ۱۵۱۷ در طول شبانه روز و تلفن چهار رقمی ۴۵۱۷ این اداره کل، اطلاع رسانی کنند.
نیازی در پایان از شهروندان خواست با ارسال کد ۱۰ رقمی ذیل نشان استاندارد درج شده بر روی کالاها به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ به صورت رایگان از اصالت کالای مورد نظر نیز اطمینان حاصل نمایند.
نظر شما