عین الله کشاورز ترک روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این شهرستان در سال ۱۴۰۰ ایجاد پنج هزار و ۱۹۰ فرصت شغلی جدید را تعهد کرده بود که طبق راستی آزمایی صورت گرفته در سامانه رصد ۱۱۳ درصد تحقق یافت.
وی با اشاره به پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی به متقاضیان شهرستان، افزود: این تسهیلات قرض الحسنه در سال گذشته به میزان ۱۵ میلیارد تومان تعیین شده بود که به متقاضیان دارای مجوز مشاغل خانگی در سطح شهرستان برای ۲۴۱ طرح پرداخت شد.
کشاورز ترک با اشاره به شیوع کرونا و آسیب دیدن ۱۳ رسته شغلی از جمله مراکز ورزشی، فرهنگی، رستوران ها، هتلها و مراکز گردشگری در استان، افزود: بیشترین آسیب کرونا به رسته های شغلی در شهرستان قزوین بود که در سال ۹۹ به حدود پنج هزار نفر بیمه بیکاری رسید.
وی اضافه کرد: خوشبختانه با کمک های دولت مردمی در شهرستان قزوین بالغ بر ۱۲۳ میلیارد تومان تسهیلات کرونا با سود پایین برای ۱۲ هزار پرونده و اشتغال ۱۵ هزار نفر پرداخت شد که کاهش آمار بیمه بیکاری شهرستان را به ۲ هزار نفر در پی داشت.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین با اشاره به اهمیت نظارت بر اجرای مقررات قانونی در واحدهای تولیدی، گفت: در این راستا سال گذشته، حدود سه هزار بازدید ادواری در سطح شهرستان از سوی بازرسان کار انجام شد.
وی گفت: بخش زیادی از این بازدیدها در رابطه با درخواست های فرم شماره یک و چهار سخت و زیان آور به تعداد ۹۶۰ فقره و بازرسی ویژه ماده ۲ و ۶ آیین نامه سخت و زیان آور به تعداد ۳۶۰ فقره بود.
کشاورز ترک افزود: در سال جاری نیز سعی می شود با افزایش بازدیدها به درخواست های کارگران عزیز در کمترین فرصت رسیدگی شود.
وی گفت: خوشبختانه در سال جدید، حقوق کارگران افزایش ۵۷ درصدی داشته است هرچند کفاف زندگی مطلوب را برای کارگران عزیز به دنبال ندارد اما نسبت به افزایش دستمزد در سالهای گذشته بسیار چشمگیر بوده است.
این مسوول افزود: دولت با تدابیر ویژه و تعیین مشوقهای حمایتی، بیمه ای و کارورزی و همچنین کمک های مالیاتی برای ایجاد شرایط بهتر برای کارگران تلاش می کند و حمایت از کارآفرینان را برای حفظ کارگران در دستور کار دارد.
استان قزوین ۱۶۰ هزار کارگر و حدود چهار هزار واحد تولیدی دارد.
نظر شما