آیت‌الله نورمفیدی: روابط بین کارگر و کارفرما باید برای هر ۲ گروه ایجاد امید کند

گرگان - ایرنا - نماینده ولی‌فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان گفت: روابط کارگر و کارفرما در قوانین کار باید طوری باشد که بین هر ۲ گروه ایجاد امید و نشاط کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله سیدکاظم نورمفیدی روز یکشنبه در دیدار با سرپرست اداره‌ کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان و جمعی از معاونان این اداره کل و دستگاه‌های زیرمجموعه آن به همراه نمایندگانی از جامعه کارگری و کارفرمایی به مناسبت روز جهانی کارگر اظهارداشت: قوانین که برای کارگران و کارفرمایان مصوب می‌شود باید برای تولیدکنندگان به عنوان کارفرما ایجاد امید کند و اگر تنها به کارگران توجه شود، باعث گسترش بیکاری در جامعه خواهد شد.

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: باید کاری کنیم که کارفرما دلسرد نشود و از سوی دیگر کارگر نیز رضایت از کارکردن داشته باشد.

آیت الله نورمفیدی تاکید کرد: این سخنان من تنها حمایت از تولیدکنندگان و کارفرمایان نیست بلکه تاکید دارم تعادل بین هر ۲ باید برقرار باشد و این می‌تواند کشور را به سمت توسعه سوق دهد.

نماینده ولی‌فقیه در گلستان گفت: روابط کار و کارفرما در کنار علم و دانش باعث توسعه و پیشرفت کشور خواهد شد.

آیت الله نورمفیدی خاطرنشان کرد: در واقع این رابطه باید یک رابطه پدر و فرزندی باشد که کارگر دلسوزانه کار کند و کارفرما نیز امید به کار و سرمایه‌گذاری و تولید داشته باشد.

امام جمعه گرگان یادآور شد: روابط در محیط کار و بین این ۲ گروه باید با صفا و صمیمانه و در واقع دوستانه باشد تا مشکلی بین آنها به وجود نیاید.

آیت الله نورمفیدی اضافه کرد: تنها راه حل مشکل کشور تولید است و آن تولید باید به سمت دانش‌بنیان بودن حرکت کند که رهبر معظم انقلاب اسلامی هم بر مساله دانش‌بنیان بودن تاکید دارند.

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: این تاکید معظم الله نشان از توجه عمیق ایشان به شرکت‌های دانش‌ بنیان دارد.

آیت الله نورمفیدی اضافه کرد: البته تنها کارفرمایان نباید به این مساله توجه کنند بلکه کارگران هم باید اهل دانش شوند.

نماینده ولی‌فقیه در گلستان افزود: بودجه‌ای که مجلس برای شرکت‌های دانش‌بنیان مصوب کرده باید برای کسانی که به واقع در این مسیر حرکت می‌کنند، هزینه شود، نه این که عده‌ای به اسم دانش‌بنیان پول‌ها بگیرند و کاری انجام ندهند و محصول و خروجی نداشته باشند.

آیت‌الله نورمفیدی اظهارداشت: معنی کارگر را نباید به معنای امروزی و فعالیت در سه حوزه کشاورزی، صنعت و خدمات محدود کرد، بلکه هر کسی که به هر نوعی کاری انجام می‌دهد، کارگر است و این در واقع معنای گسترده‌تر از نگاه رایج است، اما باید افراد، کار را به درستی و بی‌عیب و بی‌نقص انجام دهند.

امام جمعه گرگان بیان کرد: علم و دانش به همراه کار (به معنی عام) دو بال رشد و پیشرفت یک جامعه هستند و کشوری که بخواهد پیشرفت کند، باید در همه زمینه‌ها و بخش‌ها به دنبال علم و دانش برود و همه نیز باید کار درست، دقیق و حساب شده انجام دهند.

آیت الله نورمفیدی خاطرنشان کرد: کشاورزی که امروز در کشور داریم، دانش‌بنیان و براساس علم و دانش نیست که این را نحوه مصرف آب و خاک ثابت کرده است، بطوریکه آب در کشاورزی بی‌رویه مصرف می‌شود و کشاورزان نیز پس از برداشت محصولاتی مانند گندم و جو، بقایای باقی مانده را آتش می‌زنند که سبب می‌شود، خاک کیفیت و کمیت خود را از دست دهد.

نماینده ولی‌فقیه در گلستان یادآور شد: البته مصرف بی‌رویه آب تنها مربوط به بخش کشاورزی نیست، بلکه در صنعت و مصارف خانگی شاهد مصرف بی‌رویه هستیم و همین مساله باعث بلند شدن صدای "وای عطشا" در جامعه شده که ادامه این روند، آسیب‌های بسیاری را به همراه خواهد داشت.

آیت‌الله نورمفیدی گفت: کشور ما می خواهد مستقل و خودکفا باشد، باید هوشمندانه و رشید کارهای خود را براساس علم و دانش انجام دهد.

پنجم تا یازدهم اردیبهشت ماه، هفته کار و کارگر و ۱۱ اردیبهشت ماه هم روز جهانی کارگر نامگذاری شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha