بهگزارش روز شنبه روابط عمومی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی، «محسن کریمی» افزود: این شیرینی سنتی در ماه مبارک رمضان در هنگام افطار سرو میشود.
وی اظهار داشت: پرونده ثبتی گوش فیل به عنوان شیرینی سنتی اراک که در ماه مبارک رمضان تهیه و مصرف میشود، در دست تهیه است و به زودی مستندات آن برای ثبت در فهرست آثار ناملموس کشور ارسال خواهد شد.
سرپرست معاونت میراث فرهنگی، ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: شناخت خواص موادغذایی سالم و طبیعی، هنر آشپزی سنتی، توجه به سلامتی اعضای خانواده و بسیاری دیگری از عناصر ارزشمند گذشته است که بخش عمدهای از میراث فرهنگی ناملموس یا معنوی غذایی ما را در گذشته تشکیل میداده است.
کریمی افزود: بعضی از غذاهای سنتی و فرهنگ غذایی در استان در حال فراموشی هستند و میراث فرهنگی در نظر دارد نسبت به شناسایی و ثبت در فهرست ملی کشور اقدام کند.
وی اظهار داشت: قبل از این برخی غذاها و شیرینیهای سنتی استان مانند جوزغند نراق، مهارت و فن تهیه و پخت فتیر و کسمه، شیوه سنتی پخت حلوای ابراهیم آباد در فهرست ملی ثبت شده است.
بیش از ۲ هزار جاذبه گردشگری در استان مرکزی شناسایی شده که ۸۸۲ اثر آن در فهرست آثار ملی کشور قرار دارند.
نظر شما