به گزارش ایرنا ، دکتر برومند صلاحی روز چهارشنبه در کارگاه "رمز و رامزهای موفقیت کارآفرینان" در دانشگاه محقق اردبیلی افزود: همچنین تعداد ایدههای موجود در مرکز ۱۳۰ مورد بوده و مرکز نوآوری دانشگاه نیز از سال گذشته آغاز بکار کرده و بحثهای تیمسازی و آموزش ایدهپردازی در این مرکز انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه دانشجویان باید فرصتهای کسب و کار در رشته تخصصی خود را شناسایی کنند ، ادامه داد: مراکز نوآوری و رشد دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری مهمترین بسترهای تبدیل ایده به فناوری هستند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی هم در این کارگاه گفت: کارآفرینی به عنوان موتور محرکه اقتصادی در دنیای معاصر عمل کرده است.
دکتر داود سیفزاده افزود: کارآفرینی بر خلاف تصور عموم یک بحث نوین نیست؛ بلکه همزاد بشر بوده و در طول تاریخ افرادی با روش های خلاقانه و نوآورانه مجموعهای را گردهم آورده و با همافزایی ثروت و ارزش افزوده تولید کردهاند.
وی با بیان اینکه در دنیای معاصر کارآفرینی به عنوان موتور محرکه اقتصاد عمل کرده است، خاطرنشان کرد: وظیفه دانشگاهیان در حوزه کارآفرینی بیشتر از افراد عادی جامعه است و در این خصوص باید بیشتر به وظیفه ذاتی خود توجه کنیم.
سیفزاده با اشاره به فعالیتهای حوزه ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه برای نهادینه شدن کارآفرینی افزود: نمود این فعالیتها در ارائه درس مبانی کارآفرینی، برگزاری سلسله نشستهای کارآفرینی و انعقاد تفاهمنامه با ارگانها و صنایع استان برای تامین نیروی انسانی موردنیاز آنها از فارغالتحصیلان دانشگاه مشهود است.
نظر شما