محمدتقی سجادی چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد : استان خوزستان دارای قریب یک میلیون هکتار جنگل زاگرسی است که خشکسالی های اخیر باعث شد بخش زیادی از این جنگل ها دچار بیماری و آفت شوند .
وی افزود : نشست های متعددی برای مبارزه با آفت ها و بیماری های جنگل های زاگرس برگزار شد و سال گذشته ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات تنش آبی وخشکسالی در این زمینه به منابع طبیعی اختصاص یافت .
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان ادامه داد : بعد از مطالعات لازم ، شناسایی کانون ها و برنامه زمان بندی این عملیات در شهرستان های ایذه ، اندیکا و دزفول انجام و در دیگر شهرستان ها نیز درحال انجام است.
وی گفت :این موضوع از چند بعد از جمله تشکیل تیم های شناسایی کانون ها ی آلوده ، تامین محلول مورد نیاز با پایه بیولوژی با هدف جلوگیری از آلودگی محیط زیست و مستند سازی برای فرهنگ سازی جوامع محلی و دیگر مردم بررسی و اجرایی شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان گفت :از اواخر اسفند ماه سال گذشته برنامه مقابله با آفت و بیماری این جنگل ها آغاز شده و در برخی شهرستان ها پایان یافته و در برخی دیگر از شهرستان های استان در حال اجرا است که نهایتا تا نیمه دوم اردیبهشت به پایان خواهد رسید.
وی گفت : این طرح به نوعی برای نخستین بار در استان خوزستان و در جنگل های طبیعی به این وسعت اجرا می شود و تضمین کننده سلامت ریه های تنفسی و کانون های اصلی تولید اکسیژن و جذب گرد و غبار در استان و دیگر مناطق کشور است .
به گزارش ایرنا استان خوزستان سومین استان زاگرسی کشور است و نزدیک ترین فاصله جنگل های زاگرسی کشور با کانون های گرد و غبار در زاگرس میانه شامل شرق ، شمال شرق و شمال خوزستان است.
نظر شما