به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین نوشآبادی شامگاه سهشنبه در نشست هماندیشی با معتمدین شهرستان پیشوا به منظور هماهنگی سفر رئیس جمهور به دشت ورامین که در پردیس زینبیه پیشوا برگزار شد، اظهار داشت: کمبودهای شهرستان پیشوا در بحث بهداشت و درمان، حمل و نقل جادهای، ناوگان مسافربری، بافت فرسوده، اتباع، آب شرب و کشاورزی در سند توسعه استان تهران دیده شده و پیشرفت شهرستان بر اساس یک سند مصوب دنبال میشود.
وی افزود: تمام مشکلات، معضلات و نارساییهای پیشوا روشن است و چیزی از نگاه مسئولان مغفول نیست، آنچه مهم است چگونگی اجرای این خواستهها و مطالبات به حق مردم است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هر چند که شهرستان پیشوا با مشکلاتی روبرو است ولی نمیتوان از کارها و برنامههایی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در آن اجرایی شده چشمپوشی کرد، البته اقداماتی که تاکنون صورت گرفته متناسب با خواست و انتظارات مردم نیست و مردم از این دولت انتظار تحول و تغییر اساسی دارند.
وی افزود: برای پیشرفت منطقه لازم است تا برخی از کارها را برونسپاری کنیم، دولت هر جا خواسته با اعتبارات قطره چکانی پروژه ها را پیش ببرد، پروژهها معطل مانده و اگر بخش خصوصی به کمک دولت نمی آمد بسیاری از پروژهها به ثمر نمیرسید.
نوشآبادی از موضوع حمل و نقل مردم به عنوان مطالبات اولویتدار پیشوا یاد کرد و افزود: مهمترین اصل در حمل و نقل مسافران به تهران، اجرای طرح حمل و نقل ریلی است، موضوعی که ابتدا باید طرح قطار حومه ای به مترو تبدیل شود که تا کنون شرکت راهآهن از انجام آن شانه خالی کرده است.
وی از کمبود منابع آبی به عنوان مهمترین مانع در توسعه کشاورزی پیشوا یاد کرد و افزود: بر اساس قول مساعد وزیر نیرو، طرح انتقال پساب تصفیه شده فاضلاب جنوب تهران به دشت ورامین تا نیمه دوم امسال نهایی می شود و تکمیل این طرح مهم از اولویت مسئولان است.
نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی افزود: نبود بیمارستان، مشکلات عدیدهای را برای مردم به وجود آورده و تکمیل بیمارستان ۹۶ تختخوابی نیمهتمام شهرستان جزو مطالباتی است که در سفر رییس جمهور نهایی میشود.
پیشوا فاقد طرح و برنامه برای توسعه است
امام جمعه شهرستان پیشوا نیز در این جلسه گفت: پیشوا فاقد طرح و برنامه جامع توسعه است و این امر باعث میشود تاهر مسئول جدید نه طبق طرح و برنامه، بلکه سلیقهای کار کند.
حجت الاسلام روحالله باقری افزود: به منظور توسعه شهرستان لازم است تا کارگروهی متشکل از نخبگان مردمی، علمی و دانشگاهی تشکیل شود تا جایگاه پیشوا در سال ۱۴۲۰ از نظر جمعیت، فرهنگ، اقتصاد و علم تعیین شود تا با تغییر مسئولان، روش کار برای رسیدن به هدف مشخص باشد.
وی با اشاره به ظرفیتهای شهرستان پیشوا گفت: مرقد مطهر امامزاده جعفر(ع)، قیام ۱۵ خرداد، وجود شهدا و فرهنگ ایثار و شهادت، فعالیتهای گسترده کشاورزی و دامداری و ظرفیتهای حوزوی و دانشگاهی منطقه هر کدام به تنهایی میتواند اقتصاد، فرهنگ، آموزش، سیاست و سایر حوزههای شهرستان را مدیریت کند ولی متاسفانه هیچ بهرهبرداری از این هویتها نداشتهایم.
وی تصریح کرد: امروز ادارات پیشوا از نظر زیرساخت و نیروی انسانی ساختار نامطلوبی دارند و از افراد توانمند کمتر استفاده میشود.
باقری اظهار داشت: طرح مهم قطار حومهای نباید به اسم پیشوا در مصوبات سفر ریاست جمهوری گنجانده شود چرا که قطار حومه ای مختص پیشوا نیست و بخش عمده طرح شهرستانهای اطرف را شامل میشود و نباید آن را به پای پیشوا نوشت.
امام جمعه پیشوا تأکید کرد: احداث بیمارستان در پیشوا جزو مطالبات مهم و به حق مردم است، دولتها یک بیمارستان به مردم شهرستان بدهکارند و نباید طلب ما را به عنوان مصوبه سفر به تصویب رساند.
پیشوا با بیش از ۸۰ هزار نفر جمعیت در ۴۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
قرار است که رئیس جمهوری تا پایان ماه مبارک رمضان به شهرستانهای جنوبشرق تهران سفر کند.
نظر شما